• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda nije odustala od Stefana Babovića?

Potpredsjednik crveno-bijelih Slaviša Kokeza nagovijestio nastavak sage o selidbi veziste Voždovca u Ljutice Bogdana.

Nagovještaj prelaska Stefana Babovića (27) u Crvenu zvezdu uzdrmao je "Marakanu" minulog ljeta, a veliku pažnju mogao bi da izazove i u predstojem prelaznom roku.

Prije starta aktuelne sezone, nekadašnji omladinac, prvotimac, pa i kapiten Partizana nije prešao među crveno-bijele na zadovoljstvo tada uznemirenih Delija. Pregovori su propali poslije višednevnih pregovora i zasjedanja vrha kluba.

Ipak, saga o Babovićevom prelasku na Zvezdinu stranu Topčiderskog brda očigledno nije završena!

Potpredsjednik kluba iz Ljutice Bogdana, Slaviša Kokeza, potvrdio je u izjavi za Mozzart sport da izuzetno cijeni kvalitet fudbalera Voždovca, što bi mogao da bude jasan nagovještaj novih pregovora sa bivšim internacionalcem.

Na konkretno pitanje ima li u Superligi igrača koji su po njegovom ukusu, Kokeza je dao konkretan odgovor:

"Da, to su Regan iz Napretka i Stefan Babović".

Fudbaler "zmajeva" nikada nije javno otkrio da li je postojala mogućnost da zaigra za Crvenu zvezdu. Poslije jesenje pobjede nad timom Slaviše Stojanovića govorio je o tom periodu, ali bez otkrivanja konkretnih imena i detalja.

"Iskompromitovan sam po medijima. Niko me nikada ništa nije pitao u vezi toga. Neki ljudi htjeli su da mi zatvore vrata na obje strane. Nema veze, igram fudbal zato što ga volim, to je moja prva i najveća ljubav... Pokušali su da me blate. Kada sam izlazio sa terena lijepo se vidjelo kome sam uputio poljupce. Odgovorio sam na terenu. Sa 'malim' Voždovcem dobio sam Zvezdu, onaj ko mirno spava njemu je najbolje, a ja mirno spavam".

Naredni period donijeće konkretnije informacija o selidbi sada već iskusnog veziste u Ljutice Bogdana, a izvjesno je da će na kraju sezone i novi sportski direktor sjesti u kancelariju Zvezdinog stadiona.

Kokeza je otkrio koga bi volio da vidi na toj funkciji.

"U Zvezdi treba da ima mjesta za bivše igrače, posebno za one koji su po završetku sportske karijere postigli poslovne uspjehe. Veoma poštujem i cijenim i (Marka) Pantelića i (Vladimira) Matijaševića i (Nebojšu) Krupnikovića. Sa Matijaševićem imam dnevnu komunikaciju i ne krijem da bih volio da ga vidim na 'Marakani' od ljeta", objasnio je Kokeza u izjavi za Mozzart sport.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC