• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Darko Lazović propušta Spartak?

Vezista crveno-bijelih dva dana nije radio sa ekipom zbog temperature i njegov nastup u Subotici je neizvjestan.

Fudbalere Crvene zvezde u subotu (15.30) čeka težak zadatak da upišu 12. uzastopnu pobjedu. Ekipa Slaviše Stojanovića gostuje u Subotici, gdje je prethodna dva puta poražena od Spartaka (0:3 i 0:2).

Ipak, u posljednja dva duela sa "golubovima" crveno-bijeli su bili ubjedljivi na svom stadionu - jesenas je bilo 5:0, a prošle sezone 4:1.

Olakšavajuća okolnost lideru Jelen Superlige je to da Spartak u srijedu igra revanš meč polufinala Kupa Srbije, u kojem će na svom terenu pokušati da nadoknadi poraz od Vojvodine (0:1).

Ipak, trener Zvezde Slaviša Stojanović otkrio je u petak na konferenciji za novinare da će imati problem da sastavi tim. Darko Lazović je prehlađen i nije sigurno da će biti u stanju da igra.

"Darko dva dana ima temperaturu. U srijedu nije trenirao, a u četvrtak je trčao van ostatka ekipe. Vidjećemo danas (petak) kakvo je njegovo stanje", rekao je trener Zvezde, koji sigurno neće računati na Jovana Krnetu, koji se još oporavlja od povrede i Novaka Martinovića, koji se povrijedio na treningu.

Subotičani ovog proljeća imaju za sobom pet remija i dva poraza.

"Potpuno je jasno da nas čeka teško gostovanje kod ekipe koja teško gubi utakmice. Biće potrebno mnogo strpljenja i odgovornosti, jer Spartak igra veoma disciplinovano".

Crvena zvezda je u prošlom kolu deklasirala Voždovac 5:1, ali Stojanović kaže da neće biti lako ponoviti takvo izdanje, posebno zbog lošeg stanja terena na Gradskom stadionu u Subotici.

"Ne može svaki put da se počne utakmica na isti način, jer nisu svi tereni isti i treba im se prilagoditi. Čuo sam da je tamo loš teren, ali moraćemo da se prilagodimo", objasnio je strateg crveno-bijelih.

Na "Marakani" nemaju običaj da traže od klubova izuzeće igrača kog su pozajmili kada dođe do međusobnog duela. Tako će biti i u slučaju defanzivca Darka Lazića, koji je zimus proslijeđen Spartaku.

"Pripremamo se na sve moguće kombinacije. Ne znam koji će tim izvesti kolega Dragi Kanatlarovski, ali spremni smo i na mogućnost da Lazić igra", jasan je Stojanović.

(Jovan Terzić - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC