• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazović odradio trening, odluka na Slaviši

Vezista crveno-bijelih poslije dva dana ponovo trenirao sa saigračima i putuje u Suboticu. Da li će se naći u startnoj postavi, odlučiće trener.

Darko Lazović zbog povišene temperature dva dana nije trenirao sa ekipom, pa je njegov nastup protiv Spartaka doveden u pitanje.

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je u petak na konferenciji za medije da 23-godišnji vezista u srijedu uopšte nije izlazio na pomoćni teren "Marakane", dok je u četvrtak lagano trčao krugove.

Posljednji trening pred polazak u Suboticu, koji su crveno-bijeli imali u petak u terminu utakmice (15.30), Lazović je odradio zajedno sa saigračima i krenuće sa timom oko 17.30 put sjevera Srbije, ali je pitanje da li ćemo ga vidjeti na terenu Gradskog stadiona.

Poznato je da Stojanović ne voli da u timu ima igrače koji prethodnih dana nisu redovno trenirali, tako da je moguće da izostavi mladog Čačanina.

Darko Lazović se ovog proljeća vratio na teren poslije višemjesečne pauze zbog povrede i operacije koljena i u prethodnim utakmicama pokazao je da se uželio fudbala i da je njegov povratak veliko pojačanje za crveno-bijele.

Njegov izostanak, međutim, ne bi trebalo da bude veliki problem za Beograđane, jer će se Nejc Pečnik vratiti u vezni red sa pozicije desnog beka, na koju će oporavljeni Marko Petković.

Za mjesto u srednjoj liniji tima konkurišu još Miloš Ninković, Nenad Milijaš, Vukan Savićević, Aleksandar Kovačević, Goran Gogić, pa i Filip Kasalica koji je ovog proljeća prekomandovan sa krila u klasičnog napadača.

(Jovan Terzić, MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC