• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igraju Junajted i Real, koga će voditi Karlo?

Zakazana je prijateljska utakmica između kluba koji vodi Italijan, i koji bi mogao da vodi naredne sezone, prema nekim najavama.

Aktuelni engleski prvak Mančester junajted najavio je da će uoči sljedeće sezone odigrati prijateljsku utakmicu protiv Reala iz Madrida u Mičegenu, u Sjedinjenim Američkim Državama.

Spektakularni susret evropskih fudbalskih velikana zakazan je za 2. avgust na stadionu Big Haus, najvećem sportskom objektu u SAD, kapaciteta 109.901 gledalaca.

Taj prijateljski meč biće dio internacionalnog Kupa šampiona 2014, a Mančester Junajted želi da ojača brend kluba u SAD, gdje se procjenjuje da ima više od osam miliona navijača.

"Igranje sa tako jakim protivnikom biće odlična priprema za ekipu Dejvida Mojesa. Oba tima prvi put će nastupiti u Mičigenu, a igranje na legendarnom Big Hausu biće biće nezaboravno iskustvo za sve aktere", rekao je generalni direktor menadžmenta Mančester Junajteda, Ričard Arnold.

Zanimljivo, prethodnih dana, Evropom se pronijela vijest o tome da će aktuelni trener Reala, Karlo Anćeloti, biti prva opcija čelnika Junajteda, ukoliko narednog ljeta odluče da "šutnu" Dejvida Mojesa.

Oba kluba u nastavku sezone očekuju revanš utakmice četvrtfinala Lige šampiona.

Mančester Junajted poslije remija na Old Trafordu protiv Bajerna (1:1) gostuje u Minhenu 9. aprila, dok Real Madrid dan ranije u Dortmundu brani protiv Borusije prednost od 3:0 iz prvog meča na Santjago Bernabeu.

(MONDO/Tanjug, foto: Beta/AP/Daniel Ochoa de Olza)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC