• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger ponudio 12 miliona za Crnogorca?

Mirko Vučinić dugo je meta Arsenala. Narednog ljeta, pišu britanski mediji, Arsen Venger ponudiće 12 miliona evra za Crnogorca.

Mirko Vučinić u napadu Arsenala?

Britanski mediji kažu da je to realna opcija, odnosno da će menadžer "tobdžija" Arsen Venger narednog ljeta ponuditi 12 miliona evra za Crnogorca, koji je u posljednje vrijeme u drugom planu u Juventusu.

Dolaskom Karlosa Teveza i Fernanda Ljorentea u Torino, ali dijelom i zbog čestih povreda, Vučinić je izgubio mjesto startera, što poboljšava Arsenalovu poziciju. Ovo nije prvi put da Venger pokušava da dovede kapitena reprezentacije Crne Gore, ali je možda najbolji trenutak za to.

Vučinić (30) je zimus umalo završio u Interu u razmjeni, u kojoj je Fredi Gvarin trebalo da ode u drugom smjeru, ali je tada novi predsjednik "nerazura" Erik Tohir poslušao savjete nekolicine bliskih saradnika i stopirao "dil" u posljednji čas. Navodno je Gvarin već bio na putu ka Torinu kada je trampa propala.

Crnogorac ove sezone ima jako skroman učinak od dva gola na svega 14 nastupa. Vučinić je od odlaska iz Sutjeske u Leće, 2000. godine, nastupao samo u Seriji A. Roma ga je prvo dva puta pozajmljivala, 2006. godine, za ukupnu sumu od 3,25 miliona evra, a konačno ga je otkupila 2007. za prilično mnogo novca - 19,5 miliona evra!

Vučinić je do 2011. igrao u Rimu, a onda prihvatio da pređe u Juventus za 15 miliona evra.

Za reprezentaciju Crne Gore dao je 15 golova u 37 utakmica, za Leće je bio strijelac 34 puta na 111 mečeva, za Romu je dao 64 gola na 202 nastupa, a za Juventus 26 puta je pogodio mrežu u 92 utakmice.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images/Valerio Pennicino)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC