• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Atletiko ne staje...I kada mu ne ide!

Atletiko Madrid i pored slabijeg izdanja nego inače ove sezone uspio je da savlada Viljareal 1:0 i zadrži vodeću poziciju u prvenstvu Španije.

Bez obzira na učinak Barselone i Real Madrida, Atletiko Madrid ostaće na prvom mjestu Primere i posle mečeva 32. kola.

Crveno-bijeli su pred svojim navijačima savladali Viljareal 1:0 i sada opušteno mogu da čekaju ishode duela Barselona - Betis (18.00) i Real Sosijedad - Real Madrid (20.00).

Jedini pogodak za "jorgandžije" protiv "žute podmornice" postigao je Raul Garsija u 14. minutu, kada je Koke sjajno izveo korner, pravo na glavu saigrača koji se nalazio u "srcu" gostujućeg kaznenog. Nije Garsija, čak, morao da skoči, već se samo poklonio i poslao loptu u mrežu.

Atletiko Madrid nije ovu utakmicu odigrao u svom stilu, ofanzivno, ali je pokazao da i kada mu ne ide, umije da osvoji tri boda. Upravo je to način na koji se dolazi do titule, a da li će crveno-bijeli uspjeti u tome, vidjećemo. Mnogo puta ove sezone bili su otpisivani, ali oni ne prestaju da se bore...

Uz to, Atletiko ima odličnu šansu da se plasira u polufinale Lige šampiona, pošto će se u srijedu sastati sa Barselonom na svom terenu u revanš utakmici četvrtfinala. Nedelju dana ranije na Kamp Nou bilo je 1:1.

Najbolji strelac tima Dijego Kosta zbog povrede nije igrao protiv Viljareala, ali bi po izvještajima španskih novinara, mogao da se nađe na terenu u revanšu sa Barselonom.

(MONDO, Foto: Beta/AP/Andres Kudacki)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC