• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milijaš: Slijede razgovori o propustima

Kapiten Crvene zvezde nezadovoljan igrom tima u drugom poluvremenu utakmice sa Spartakom.

Crvena zvezda u Subotici nije pokazala izdanje za pohvalu, ali je uspjela u namjeri da osvoji tri boda i veže 12. uzastopnu pobjedu u prvenstvu.

Spartak je savladan 2:1, međutim, i trener Slaviša Stojanović i kapiten Nenad Milijaš i najbolji strelac lige Dragan Mrđa svjesni su da je pogodak koji su crveno-bijeli primili u 78. minutu bio bespotreban rizik poslije sigurnih 2:0 do tog momenta.

"Znali smo da nas čeka utakmica u kojoj ćemo jako teško doći do bodova. Na ovakvom terenu nismo bili onakvi kakvi možemo da budemo, ali ipak odnosimo tri boda koja nam mnogo znače. Nama svaka utakmica koju odigramo, odlučuje o tituli", izjavio je Stojanović poslije utakmice i kratko prokomentarisao situaciju kod primljenog gola:

"Bili smo previše nonšalantni kod te njihove akcije. Novaković je fantastično stigao, pa 'zavrnuo' loptu u peterac gde je Šarac bio gotovo sam. Takve stvari ne smijemo da dozvoljavamo sebi", svjestan je Stojanović.

Kritički je pričao i Nenad Milijaš, koji je najavio detaljnu analizu utakmice i propusta koji su napravljeni.

"Ne smijemo da dozvolimo sebi da iz jedne, da tako kažem dobre situacije u kojoj imamo rezultat od 2:0 i nakon gola koji smo postigli u pravo vrijeme, primimo gol i uđemo u neizvjesnu završnicu. Izuzetno nam je bilo teško tokom svih 90 minuta i lično nisam zadovoljan drugim poluvremenom. Imali smo veliki pad u igri, što ne smijemo sebi da dozvolimo i u narednim danima ćemo pokušati da kroz priču i analizu ispravimo sve propuste, kako se ne bi ponavljali u narednim, veoma bitnim utakmicama", istakao je Milijaš, a prenio sajt Crvene zvezde.

Najbolji strelac tima i cijele lige sa 14. golova, Dragan Mrđa, takođe smatra da je igra u drugom poluvremenu trebalo da bude bolja.

"Mnogo više smo pokazali u prvom poluvremenu. Najvažnije je da smo osvojili tri boda i zadržali prvo mjesto na tabeli", rekao je Mrđa.

(MONDO, Foto: FK Crvena zvezda )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC