• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danko Lazović novinarima: Sad pišite!

Vidno nervozan poslije utakmice napadač Partizana prošao pored novinara i rekao im: "Sad pišite, a ne da ćutite!".

Nervozni su bili fudbaleri Partizana tokom meča protiv Vojvodine, a još više poslije nje, jer su gosti otišli iz Beograda sa bodom u džepu poslije kontroverznog penala koji je sudija Darko Bogdanović dosudio u 90. minutu.

Nakon što je svirao kraj meča, fudbaleri Partizana okružili su sudiju na centru i puni žuči svašta mu govorili. Osim što su smatrali da je oštetio crno-bijele za penal, skretali su mu pažnju i da nije poštovao nadoknadu od četiri minuta i to bez nadoknađenih minuta izgubljenih prije nego što je Vojvodina izvodila penal.

U miks-zoni, fudbaleri Partizana su, jedan po jedan pognutih glava, ali i vidno nervozni i ljuti, prolazili su pored predstavnika medija. Nisu željeli da daju izjave.

A kada je Danko Lazović odbio da da izjavu za SOS Kanal, okrenuo se prema grupi novinara i poručio: "Sad pišite, a ne ćutite!".

Još žučniji je bio sportski direktor Partizana Albert Nađ, koga su novinari čuli dok je ispraćao delegate utakmice Časlava Lukića: "Pun mi je k*** vas poštenih!".

Trener Partizana Marko Nikolić, koji je već opomenut zbog komentarisanja suđenja, najprije nije želio da govori o tome. Međutim, nije mogao da "prećuti" detalj iz 90. minuta, koji može da odluči o šampionatu, o tituli.

"Ako je tačno to što sam čuo a vjerujem da je tačno, to je ko zna koja krucijalna greška na štetu Partizana ovog proljeća. Ako sam ja na kraju svojim tijelom morao da štitim sudije...", nije završio Nikolić tu rečenicu.

Upitan da li očekuje kaznu za sudiju, ako se pokaže da je pogriješio, Nikolić je odgovorio: "Ne znam i ne interesuje me! Ne znam zašto sam ga uopšte štitio. Bez obzira na sve, ako je po pravilu moralo da bude ovako, onda je moralo".

(Vladimir Sukdolak - MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC