• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pukla" kopačka u Nišu, ali nema penala!

Novi kiks Radničkog, ovog puta u meču sa Javorom - 1:1 (0:1), uz jednu pocijepanu kopačku koja svjedoči o tome da je možda bilo penala...

U meču 22. kola Jelen Superlige, u Nišu, svakom po bod.

Fudbaleri Radničkog ponovo su kiksirali i odigrali 1:1 (0:1) sa Javorom, i tako ostali sa svega jednim trijumfom u posljednjih osam kola! S druge strane, Ivanjičani su poslije pobjede nad Novim Pazarom kod kuće (1:0), uzeli i jako vrijedan bod u borbi za opstanak.

Gosti su poveli već u 11. sekundi, kada se Borko Veselinović sjajno snašao pored statičnih i nespremnih igrača Radničkog i zatresao mrežu za vjerovatno najbrži gol u Superligi u posljednjih nekoliko sezona.

Od tog šoka Radnički se oporavio tek u drugom poluvremenu. U 53. minutu domaći su tražili penal zbog faula nad Ivanom Pejčićem (ono je njegova kopačka na slici, preuzetoj sa portala "Južne vesti"). Ipak, isti igrač, u 75. minutu, uspio je da zatrese mrežu gostiju i donese bod Nišlijama pred put u Jagodinu.

Ostatak izvještaja prenosimo sa portala "Južne vesti":

U 8. minutu Radnički je pokušao, ali je nakon slobodnog udarca koji je izveo Stojanović, Milan Ćulum glavom loptu prebacio preko gola. Deset minuta kasnije Stojanović je pronašao Ivana Pejčića koji je bio sa lijeve strane gola, ali je njegova lopta pogodila stativu gola Javora.

Pokušavao je Radnički da se približi kaznenom prostoru gostiju, ali bez većeg uspjeha. Branko Pauljević je tražio svoju poziciju, pa je sa desnog krila šetao kroz sredinu do lijevog krila.

Miloš Krstić je imao dobru šansu za domaće kada je u 32. minutu iskoristio gužvu ispred gola Javora i šutnuo sa ivice šesnaesterca, ali je lopta otišla pored gola.

Novu priliku za Radnički imao je Pauljević koji je u novoj gužvi ispred gola gostiju dobio loptu, ali je šutirao preko gola.

Na početku drugog poluvremena u igru je umesto Petra Jovanovića ušao Vladimir Milenković koji je unio "živost" u igru Radničkog.

Milenković je u 50. minutu šutirao iz slobodnog udarca na dvadesetak metara, ali se lopta odbila i Milenković je opet ubacio u šesnaesterac gostiju, pa je lopta došla do Stojanovića koji je dodao opet Milenkoviću koji je šutnuo u spoljni dio mreže.

U 54. minutu Pejčić je pao u jedanaestercu, ali sudija nije svirao jedanaesterac za domaću ekipu.

Aleksandar Jovanović je u 62. minutu imao sjajnu priliku, dobio je loptu sa lijeve strane, bio je sam, ali se odlučio da doda do Pejčića u sredinu, ali je odbrana Javora spasila svoj gol. Nakon toga je usledila opsada gola Javora, ali je prošlo bez izglednijih prilika.

Nakon gola, Radnički je nastavio sa napadima, pa je u 79. minutu Trišović pokušao sa dvadesetak metara, ali je njegova "bomba" pogodila stativu. Nakon toga je Strahinja Petrović postigao gol koji je poništen zbog ofsajda Radničkog.

REZULTATI 22. KOLA:

Radnički Kragujevac - Sloboda 1:1 (0:0)
/Spalević 73' - Tijago 48'/

Rad - OFK Beograd 1:0 (0:0)
/Milošević 47'/

Novi Pazar - Jagodina 2:2 (1:2)
/Arsenijević 10', Rusmir 67' - Cvetković 26', Martinović 34'/

Voždovac - Donji Srem 3:0 (1:0)
/Obradović 8', Marušić 50', 78'/

Spartak - Crvena zvezda 1:2 (0:1)
/Šarac 78' - Mijailović 21', Mrđa 74'/

Partizan - Vojvodina 1:1 (0:0)
/Obradović 57 - Milinković-Savić pen 90/

Radnički Niš - Javor 1:1 (0:0)
/Pejčić 75 - Veselinović 1/

nedjelja:

Čukarički - Napredak (18h)

TABELA: Crvena zvezda 53, Partizan 48, Čukarički /-1/ 35, Novi Pazar 35, Jagodina 34, Vojvodina 34, Radnički Niš 31, Voždovac 29, Spartak 26, Napredak /-1/ 25, Sloboda 24, Radnički KG 22, Javor 21, Donji Srem 20, Rad 18, OFK Beograd 18.

(MONDO, Foto: Južne vesti - www.juznevesti.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC