• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vošina djeca za MONDO: Partizan dobro prošao!

Mladi fudbaleri Vojvodine Mijat Gaćinović i Srđan Babić saglasni u ocjeni da je bod protiv Partizana (1:1) zaslužen. "Bili smo bolji, zaslužili smo".

Partizan i Vojvodina remizirali su 1:1 na stadionu u Humskoj poslije uzbudljivog meča u kojem crno-bijeli nisu uspjeli da slome protivnika uprkos činjenici da su od 12. minuta imali igrača više.

Vojvodina je do boda stigla poslije, najblaže rečeno spornog jedanaesterca u posljednjem minutu utakmice, ali su mladi fudbaleri koje je na teren izveo trener Branko Babić igrom i zalaganjem tokom čitavog meča potpuno zaslužili remi.

Jedan od najboljih u redovima novosadskih crveno-bijelih, Mijat Gaćinović, nad kojim je i napravljen prekršaj poslije kojeg je sudija Darko Bogdanović pokazao na "bijelu tačku", ocijenio je u kratkom razgovoru za MONDO da je Vojvodina zaslužila bod. I ne samo to, već da je mogla i više.

"Mislim da smo odigrali odličnu utakmicu iako smo neopravdano dobili crveni karton. Mmislim da Nastić nije zaslužio taj drugi žuti karton. Imali smo dosta zrelijih prilika i mislim da je Partizan dobro prošao, iako smo kasno dali taj izjednačujući gol", rekao je Gaćinović za MONDO.

On i njegovi saigrači nisu podlegli pritisku čak ni poslije isključenja Nastića, a nisu se obazirali na činjenicu da su protiv sebe imali mnogo iskusniju ekipu Partizana.

"Svjesni smo da imamo strašan kvalitet i skup odličnih mladih igrača i starijih, iskusnijih koji nas dosta podržavaju, to su fantastični igrači, fantastične osobe. Pritisak uvijek postoji, posebno kada igrate sa Partizanom na JNA. Ta priča da nemamo šta da izgubimo nije baš tačna, ali pokazali smo da možemo da se nosimo sa pritiskom i da možemo da odigramo odličnu utakmicu", rekao je odlični mladi vezista.

Gaćinović se osvrnuo i na dosuđeni jedanaesterac za Vojvodinu o kojem će se vjerovatno još mnogo pričati.

"Mislim da bi trebalo pogledati snimak, ali bio sam u punom trku, mislim da je bilo u 16 metara, ali bio sam u punom trku i nisam mogao baš da procijenim".

Svoj doprinos u osvajanju boda dao je i sedamnaestogodišnji štoper Srđan Babić, koji ističe da će im rezultat iz Humske mnogo značiti pred revanš utakmicu Kupa Srbije sa Spartakom.

"Ovaj bod nam dosta znači posebno zbog toga što smo mlada ekipa ali i pred duel u Kupu sa Spartakom. Bilo je teško, dobili smo crveni karton na početku utakmice, poslije smo se borili i danas smo bili bolji od Partizana i zaslužili smo ovaj bod", rekao je Babić.

Trener Vojvodine Branko Babić poslije utakmice rekao je da je "dozvolio djeci da se razigraju i da je bilo lijepo", a štoper Vojvodine potvrdio je da je atmosfera u ekipi bila opuštena i da se nisu opterećivali rezultatom ni poslije uspješno odrađenih prvih 45 minuta.

"Igrali smo rasterećeno, nismo imali rezultatski pritisak, ali ni od trenera i pokazali smo šta znamo. Na poluvremenu smo se uglavnom šalili, nije bilo neke posebne priče... Htjeli smo da pokažemo šta znamo, a sada nam slijedi vrlo bitna kup utakmica. Verovatno će se pričati o tom jedanaestercu, ali meni se činilo da je bio. Penal je dosuđen i nema tu šta da se priča", zaključio je Srđan Babić.

(Goran Arbutina - MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC