• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sudija Bogdanović desetkovao Partizan

Partizan će igrati u Ivanjici gotovo bez cijele posljednje linije. Trajkovića nema zbog crvenog, a Volkova i Vulićevića zbog parnih žutih kartona.

U sjenci nepostojećeg penala, koji je sudija Darko Bogdanović iz Kraljeva dosudio za Vojvodinu u 90. minutu meča protiv Partizana, a koji su "lale" pretvorile u gol i izjednačenje, dogodile su se još neke vrlo nepovoljne stvari po crno-bijele.

Naime, Partizan neće moći da računa na čak trojicu standardnih prvotimaca i to svi iz zadnje linije tima!

Štoper Branislav Trajković je isključen, odnosno dobio je dva žuta kartona, a po jedan žuti karton pokazan je bekovima Miroslavu Vulićeviću i Vladimiru Volkovu. To je za njih dvojicu parni žuti karton, što znači da će morati da "preskoče" važan meč u Ivanjici, gdje je uvijek "tvrdo".

Sudija je tokom meča u Humskoj toliko mahao kartonima da je i među novinarima bilo zabune ko je dobio i koliko ih je podijelio. Dileme je otklonio zvaničan zapisnik sa utakmice.

Igračima Vojvodine je pokazao tri žuta kartona: Marko Živković, Nikola Popara i Mijat Gaćinović, kao i crveni (odnosno dva žuta) Bojan Nastić.

Kažnjeni igrači Partizana su: Andrija Živković, Saša Ilić, Vladimir Volkov, Predrag Luka i Miroslav Vulićević (po žuti karton), kao i crveni (dva žuta) Branislav Trajković.

Dakle, ukupno osam žutih kartona i dva crvena (ili ukupno 12 žutih kartona)!

Partizan je u zapisnik unio primjedbe na suđenje Bogdanovića. Crno-bijeli smatraju da su oštećeni po dva osnova:

"Primjedba na nedodijeljeni crveni karton igraču Vojvodine sa brojem 26 (Popara) zbog udaranja Vladimira Volkova u 64. minutu, kao i prigovor na dosuđeni jedanaesterac u 90+1. minutu jer se start Trajkovića nije desio unutar kaznenog prostora".

Sudijska komisija FSS imaće pune ruke posla zbog arbitraže Bogdanovića, a ako eventualno bude kažnjen biće to slaba utjeha za crno-bijele...

(MONDO, Foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC