• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na Čairu napadnut novinar, Piskavac otjeran

Sekcija sportskih novinara Niša optužila Vladimira Pročikijevića da je fizički napao urednika "Narodnih novina" Dušana Jocića posle subotnjeg meča.

Napeto je bilo na "Čairu" u subotu uveče, poslije remija tamošnjeg superligaša i užičke Slobode (1:1).

Prema saopštenju Sekcije sportskih novinara Niša, izveštač "Narodnih novina" sa te utakmice (i jedan od urednika tog lista) Dušan Jocić našao se na meti uvreda Vladimira Pročikijevića, pomoćnog trenera Radničkog.

Dio saopštenja prenosimo u celosti:

"Po završetku meča, Jocić je stajao u društvu braće Stamenković, Nenada i Predraga, pomoćnog trenera i sekretara stručnog štaba Radničkog, kada mu je u jednom momentu prišao pomenuti Pročikijević i drsko se obrati riječima:

'Da li mi možemo ovdje nešto da pričamo, a da to ne izađe u novinama? Ko je tebi dao za pravo da objavljuješ sastav tima?',

"Ne sjećam se da smo se ikad upoznali, da bi tako razgovarao sa mnom', odgovorio je Jocić, pokušavajući da zadrži smirenost.

'Ma slušaj bre ti, ja ću da razgovaram sa tobom kako ja hoću, je l ti jasno?! Kakve su, bre, te novine za koje ti pišeš? - podigao je i ton i ruku Pročikijević, stavivši je na Jocićevo rame u znak očite prijetnje'.

"Jocić je sklonio ruku njemu nepoznatog nasilnika, stao u odbrambeni stav, poslije čega je nastalo komešanje, ali su prisutni u holu ispod istočne tribine Radničkog reagovali i razdvojili ih, pri čemu je Pročikijević ipak stigao da rukom zahvati Jocića i 'očeše' ga po glavi", prepričano je u saopštenju.

Sekcija niških sportskih novinara pozvala je FK Radnički da reaguje i hitno sankcioniše "'trenera' koji svojim ponašanjem i bahatošću sramoti klub sa Čaira", kako je navedeno.

Tenzija nije bila prisutna samo u hodniku, već i u sali za konferencije, gdje su predstavnici medija čekali trenere oba tima više od 20 minuta. Šef struke gostiju Ljubiša Stamenković Piske došao je posljednji i u prolazu dobacio novinarima da je "prije svega plaćen da razgovara sa svojim igračima".

"Na tu opasku, burno su reagovali svi predstavnici medija i popularnog Piskavca jednostavno primorali da napusti prostoriju, ne želeći da zabilježe njegove utiske sa utakmice", piše "Sportski žurnal".

(MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC