• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Spartaka: Otkud ja u IO FSS?

Dragan Simović iznenađen prijedlogom Tomislava Karadžića da postane član Izvršnog odbora (IO) Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Izmjena sastava "fudbalske vlade" Srbije iznenadila je njenog novog člana, Dragana Simovića, predsjednika FK Spartak.

Prvi čovjek subotičkog superligaša saopštio je u nedelju da je iznenađen takvim epilogom promjena u IO FSS i otkrio da ga niko nije pitao da li prihvata funkciju.

"Potpuno me je iznenadila vijest da sam imenovan za člana IO FSS, jer se niko nije sa mnom konsultovao da li želim da prihvatim to mjesto i koja bi bila moja zaduženja i obaveze. Što bi naš narod rekao - pravio se račun bez krčmara", saopštio je Simović.

Uprkos iznenađenju, on neće odbiti funkciju, da bi, kako je naveo, podržao rekonkstrukciju organa Saveza i dolazak novih ljudi sa novim idejama.

"Ne zanima me da budem član IO FSS samo zbog funkcije i ne želim da bilo ko pomisli da ću prihvatiti to mjesto samo da bih poslušno dizao ruku i da bih išao na putovanja sa reprezentacijom".

"Ali, ukoliko je ovo imenovanje u skladu sa inicijativom o promjenama i rekonstrukciji Saveza koje su na Skupštini FSS održanoj u Staroj Pazovi 18. marta godine inicirali delegati Crvene Zvezde, OFK Beograda i Spartaka i ako je to dio paketa promjena koje treba da se dese, onda ću rado prihvatiti ovu ulogu", objasnio je Simović.

Predsjednik Spartaka najavio je da će se boriti i za promjene u vojvođanskom fudbalu i istakao da nije promijenio raniji stav, već da će se i dalje truditi da srpskom fudbalu "svanu bolji dani".

Pored Simovića, novi članovi IO FSS postali su i Dragan Pantelić i Savo Milošević.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC