• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sušić odlazi sa klupe BiH poslije Mundijala?

Popularni Pape vodiće "zmajeve" u Brazil, ali je još uvijek neizvjesno da li će nakon toga produžiti ugovor sa Bh savezom.

Safet Sušić napravio je čudo na klupi BiH, jer je reprezentaciji omogućio da prvi put u istoriji učestvuje na Svjetskom šampionatu.

Iako je većina očekivala da će popularni Pape, zarad velikog uspjeha koji je već postigao kao selektor, ostati na kormilu "zmajeva", neće biti iznenađenje ako ne produži ugovor sa Fudbalskim savezom BiH.

Iako su čelnici  Saveza više puta istakli da bi voljeli da Sušić predvodi nacionalni tim i u kvalifikacijama za EURO 2016, došlo je do izvjesnih problema.

Mediji u BiH prenose da je Sušić započeo pregovore oko nastavka saradnje, jer mu ugovor ističe po završetku Mundijala u Brazilu, ali su oni prekinuti. Sve je stopirano poslije poraza selekcije BiH u prijateljskom duelu od Egipta (0:2) prije tačno mjesec dana u Insbruku.

Navodno do nastavka pregovora nije došlo, jer je Sušić dobio nekoliko primaljivih ponuda. U međuvremenu selektor nijednom nije javno rekao da li želi da ostane na klupi selekcije BiH, pa neće biti iznenađenje ako odluku saopšti tek poslije Mundijala.
(MONDO:Foto: Guliver/Getty images/Jamie McDonald)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC