• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INTER: Macari ostaje, bez obzira na sve

Predsjednik milanskog kluba Erik Tohir najavio je da će Valter Macari i sljedeće sezone predvoditi "nerazure", uprkos trenutno lošim rezultatima.

Poslije spekulacija koje je pokrenula izjava bivšeg trenera Intera iz Milana, Ektora Kupera, da će se Roberto Manćini vratiti u italijanski klub, stiglo je obavještenje da se to ipak neće dogoditi.

Predsjednik milanskog kluba, Erik Tohir, najavio je u nedelju da će aktuelni trener, Valter Macari, ipak ostati na stadionu "Đuzepe Meaca", uprkos lošim rezultatima u skorašnjim utakmicama.

Macari je maja prošle godine preuzeo Inter, a mediji su spekulisali da će biti otpušten zbog loših rezultata, pošto ekipa nije pobijedila u posljednje četiri prvenstvene utakmice i na petom je mjestu u Seriji A.

Inter je u subotu na svom terenu odigrao neriješeno, 2:2 protiv Bolonje.

"Nemamo nikakvih problema. Naša saradnja će se nastaviti sljedeće sezone, ali je veoma važno da se dobro pripremimo. Naravno, moramo da dovedemo nove igrače, ali oni moraju da dijele našu viziju. Mislim da novinari znaju o kome se radi", izjavio je Tohir za italijanske medije i dodao:

"Mislim da će se mnogo zanimljivih stvari dogoditi u preostalih šest utakmica. Očekuju nas teške utakmice, igramo sa Parmom, Lacijom, Napolijem i Milanom. Mi smo danas razgovarali o pripremama za te mečeve i vidjećemo šta će se dogoditi."
(MONDO/Beta:Foto: Guliver/Getty images/Giuseppe Bellini)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC