• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda kompletna putuje u Kazanj

Crveno-bijeli krenuće u ponedeljak u najjačem sastavu za Rusiju. Branko Lazić i Ivan Radenović takođe će biti na raspolaganju Dejanu Radonjiću.

Redovnim letom iz Beograda za Moskvu, pa za Kazanj, košarkaši Crvene zvezde Telekom krenuće u ponedeljak na revanš polufinala Evrokupa protiv Uniksa.

Bitku za odbranu beogradskih "plus 11" vodiće sa Ivanom Radenovićem i Brankom Lazićem u sastavu. Njih dvojica su preventivno propustili subotnji, premijerni meč Superlige protiv Borca.

Trener crveno-bijelih Dejan Radonjić najavio je nakon pobjede nad Čačanima da će dan poslije znati definitivni spisak putnika za Kazanj.

Podsjetimo da je Radenović završio prvi polufinalni meč sa grimasom i bolom u koljenu. Na zadovoljstvo ekipe i stručnog štaba,

"Jako je teško reći da li će nam razlika od 11 poena biti dovoljna. Govorimo o ekipi koja može da pobijedi svakoga u Evroligi, ne u Evrokupu. Pogotovo kod kuće, gdje igraju jako kvalitetno. Od nas su doživjeli i treći poraz ove sezone i to govori dovoljno o njima", rekao je Radenović za MONDO.

Rezultat prvog meča govori i o igri Crvene zvezde u punoj Kombank areni. Radonjićevi igrači imaju lijepu priliku da se plasiraju u dvomeč za evropski trofej.

"Naravno, u Areni smo odigrali utakmicu koju smo dobili i mi, igrači, i navijači. Takav vjetar u leđa nema niko u Evropi. Stvorili smo prednost u fenomenalnom ambijentu, ali je jasno da nas očekuje veliki posao u Rusiji", dodao je krilni centar.

Ekspedicija Crvene zvezde Telekom poletjeće za Moskvu u 13 časova. Poslije pauze u glavnom gradu Rusije, stići će u Kazanj sat poslije ponoći. Utakmica je zakazana za srijedu, u 17.00 časova po srednjoevropskom vremenu.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC