• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Vulićeviću svaka čast, a nekima...

Predsjednik Skupštine FK Vojvodina Balša Butorović ocijenio da se bek Partizana ponio "kao pravi čovjek".

Dan poslije remija Vojvodine sa Partizanom u Humskoj, obilježenog grubom greškom Darka Bogdanovića i ofanzivom "lala"u završnici, oglasili su se i iz novosadskog SC "Vujadin Boškov".

U Partizanu smatraju da bi jevrejski klub u Njemačkoj Adolfa Hitlera imao bolje suđenje nego oni u današnjoj Srbiji, dok u Vojvodini smatraju da bi crno-bijeli trebalo da budu zadovoljni osvojenim bodom.

"Partizan može da bude zadovoljan remijem, jer je Vojvodina zaslužila da pobijedi. U fudbalu ne mora uvijek da pobijedi onaj koji je na papiru bolji. U to smo se mi u Vojvodini u prošlosti puno puta uvjerili. Gubili smo utakmice u daleko sumnjivijim okolnostima", rekao je za klupski sajt predsjednik Skupštine FK Vojvodina Balša Butorović.

On je podsjetio da je sudija Danilo Grujić u prekinutom finalu Kupa Vojvodina - Partizan pokazao "lalama" devet žutih kartona i dva crvena (kada su Novosađani kasnili, pa napustili teren), uz ocjenu da se uvijek griješi u korist "vječitih rivala".

"Ako je sudija pogriješio u subotnjem derbiju, siguran sam da to nije namjerno uradio. Međutim, ako se nešto ipak desi, iako obećavaju da se neće žaliti i pisati saopštenja, iz tih klubova ne samo da bombarduju saopštenjima, već hoće i fizički da se obračunaju sa svakim ko im stane na put".

Butorović je čestitao igračima, stručnom štabu, rukovodstvu i svim zaposlenima u klubu na velikom bodu osvojenom u Humskoj, a potom komentarisao i ponašanje bivših igrača Vojvodine, koji sada nastupaju za Partizan.

U subotu su na terenu bila trojica - Miroslav Vulićević, Branislav Trajković i Petar Škuletić, mada je utisak da

"Partizan ni sa nosiocima naše igre u prethodnim godinama nije uspio da nadigra klince Vojvodine. Miroslav Vulićević, naš bivši kapiten, asistirao je kod vodećeg gola Partizana, ali se u maniru pravog čovjeka nije radovao, već se mirno okrenuo prema centru terena. One koji su se drugačije poneli, a do juče su ljubili grb Vojvodine i družili se s navijačima, ne želim da komentarišem", poručio je Butorović.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC