• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Ilić: Sam sebi sam se zgadio...

Kapiten FK Partizan Saša Ilić javno se izvinio sudiji Darku Bogdanoviću zbog ružnih riječi koje mu je izgovorio poslije utakmice sa Vojvodinom.

On zaista jeste gospodin u kopačkama!

Saša Ilić, legenda Fudbalskog kluba Partizan, još jednom je pokazao kako treba da se ponaša sportista, sportsmen.

Poslije utakmice sa Vojvodinom u subotu uveče, koja je završena 1:1, dakle - nepovoljnim rezultatom po crno-bijele, Ilić je, sa još nekolicinom fudbalera, krenuo ka sudiji Darku Bogdanoviću i svašta mu izgovorio zbog dosuđenog penala za goste u 90. minutu utakmice.

Crno-bijelima nije bilo pravo to što je sudija prekršaj, koji je po mnogima bio izvan 16 metara, "uvukao" u šesnaesterac i svirao penal, a i nije dovoljno produžio utakmicu, odnosno nije nadoknadio svo izgubljeno vrijeme.

Saša Ilić, Danko Lazović i još neki fudbaleri Partizana okružili su sudijsku trojku (šestorku) i krenula je lavina teških riječi.

Nakon prespavane noći, Ilić je shvatio da je previše emotivno reagovao, impulsivno...

"Sam sam se sebi zgadio zbog svega što sam mu izgovorio poslije utakmice. Ovom prilikom se izvinjavam sudiji zbog svega što sam mu rekao", kaže Ilić. za "Večernje novosti".

Treba donekle i shvatiti igrače Partizana koji su "eksplodirali", jer nije lako na taj način izgubiti meč, a možda i titulu prvaka.

Ilić još jednom pokazuje zašto je omiljeni fudbaler navijača Partizana, ali i zašto je zaslužio poštovanje navijača drugih klubova.

Pročitajte i ovu izjavu:

"Niti imam naviku, niti sam se ikada u karijeri bavio pričama o suđenju. Nisam to činio ni kada su odluke išle u našu korist, pa nije u redu ni da pričam kada su greške na našu štetu. Hoću da naglasim da nas je Vojvodina nadigrala, održala nam fudbalski čas i tu nema nikakve mrlje".

Ipak, i njega je zaboljela odluka sudije da dosudi penal, rekavši da je prekršaj bio na 18 metara.

"Ljudi, mnogo je...", kaže on i ističe:

"Nije ovo ni prvi, ni drugi, ni treći put, to je nešto što se konstantno dešava ovog proljeća. Još jednom kažem - Vojvodina nas je nadigrala sa deset igrača i od toga niko od nas ne bježi niti smije da bježi. Uvijek ću čestitati nekom kada je bolji, ali isto tako vjerujem da se ovakve sudijske odluke više neće ponavljati. Kruže razne priče koje svi mi čujemo, u koje neki od nas vjeruju, a neki ne, a ja odgovorno tvrdim da sam sada prvi i posljednji put pričao o suđenju. Od sada, do kraja prvenstva , moramo da učinimo sve što je u našoj moći da popravimo igru, da na terenu izgledamo mnogo bolje".

/MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC