• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi prija Spartakov poziv, ali...

Želja moskovskog kluba da crveno-bijeli 24. jula gostuju na otvaranju novog stadiona teško će biti ostvarena zbog problema sa slobodnim terminima.

Iako je predsjednik Spartaka iz Moskve, Leonid Fedun, uputio zvaničan poziv Crvenoj zvezdi da 24. jula gostuje na otvaranju novog stadiona tog kluba, veliko je pitanje da li će ta namjera biti ostvarena.

U Ljutice Bogdana su sa zadovoljstvom primili poziv da učestvuju u svečanosti u na novoj "Otkritije areni", ali su i objasnili da krajem jula planiraju svoje učešće u evro-kvalifikacijama, čime je smanjena mogućnost da se predloženi meč zaista i odigra.

Podsjetimo da je rukovodstvo Spartaka prvobitno htjelo da Dinamo Kijev gostuje na otvaranju zdanja od 420 miliona dolara. Međutim, na insistiranje navijača, koji su u bratskim odnosima sa "Delijama", poziv je preusmjeren ka beogradskim crveno-bijelima.

"Naši navijači žele da vide Crvenu zvezdu u Moskvi. Samo su nam rekli da 'riješimo taj problem'. Kontaktiraćemo sa upravom Crvene zvezde i vidjeti šta možemo da uradimo", objasnio je s tim u vezi Fedun.

Prema rasporedu kvalifikacija za Ligu šampiona, termini za drugi krug su 15-16. i 22-23. jul. Prema rasporedu kvalifikacija za Ligu Evrope, 24. jula biće odigran revanš drugog kruga. Prvi mečevi su zakazani za sedam dana ranije.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC