• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić sutra o parama za Zvezdu i Partizan

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će saopštiti podatke o tome koliko su Partizan i Crvena zvezda dobili novca od države.

"Sutra (utorak) ću na RTS prvi put poslije godinu i po dana odgovoriti na nešto što nisu ni optužbe. Meni ništa nije prebačeno", rekao je Vučić na konferenciji za novinare u sjedištu Srpske napredne stranke, čiji je predsednik.

On je to rekao odgovarajući na pitanja u vezi sa televizijskom emisijom u kojoj su gostovali Duško Vujošević iz Partizana i Nebojša Čović iz Crvene zvezde i govorili o novcu koji klubovi dobijaju od države, a pritom su obojica pominjali i Vučića.

Vučić je dodao i da će sutra iznijeti predlog kojim će, kako je naveo, 95 odsto građana biti oduševljeno, ističući da se privatizacija podrazumijeva, a da će do tad biti mnogo više odgovornosti i manje trošenja državnih para.

"Tako će imati oko manje čega neko da se svađa u budućnosti", rekao je Vučić.

Predsjednik sportskog društva Partizan Duško Vujošević rekao je da državne firme mnogo više sponzorišu Crvenu zvezdu, dok je Nebojša Čoviću ime KK CRvena zvezda Telekom iznio drugačije podatke i naveo da Vujošević iznošenjem neistina vrši pritisak na državu i da je reketira.
(MONDO:Foto: Zoran Žestić, Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC