• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vole me kao Džeksona i Kenedija, ali..."

"... premijerova stranka hoće da me ubije!", tvrdi prvi čovjek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić na još jednoj spektakularnoj konferenciji za novinare.

Zdravko Mamić je održao novu konferenciju za novinare koja je bila sve samo ne dosadna!

Prvi čovjek zagrebačkog Dinama iznio je tvrdnje da mu život visi o koncu, tačnije da mu neko radi o glavi, a taj neko je Socijaldemokratska partija hrvatskog premijera Zorana Milanovića! Uz određenu grupu pomagača...

Mamić je, između ostalog, opisao i kako mu je neko, dok je bio u Osijeku, nabio šrafciger u gumu automobila i da je tako vozio do Zagreba.

"Prijete mi ubistvom i kanibalizmom u Zadru, zabiju mi šrafciger u gumu u Osijeku, a policija gleda", kaže Mamić.

On dodaje da ga policija ne štiti, pa je potom detaljno opisao šta mu se dogodilo u Zadru (tamo je Dinamo igrao utakmicu):

"Dok sam prošlog vikenda išao prema stadionu Zadra, jedan mladić napao me najgorim uvredama i psovkama ne samo na račun mene, nego i moje majke i pokojnog oca. Policajci koji su bili u blizini, na to nisu ni trepnuli. Isto se ponovilo u takozvanoj svečanoj loži stadiona Stanovi, gdje se na mene sručila bujica najgorih uvreda i opet policija nije preduzela ništa!".

Njega ne vole ni navijači Dinama, takozvani Bad Blue Boys, koji su dio repertoara pjesama na stadionu na toj utakmici posvetili upravo Mamiću.

"Ubićemo te, zaklaćemo te, mi smo kanibali, poješćemo te!" i "Mamiću, srpsko kopile", skandirali su BBB Mamiću, a on je to ocijenio kao "poziv na ubistvo".

"Nisam kukavica, ali sam očigledno meta napada, jer me tek dolaskom u Zagreb iz Osijeka domar upozorio da imam šrafciger u gumi automobila. Dakle, vozio sam cijeli put sa šrafcigerom u gumi", rekao je Mamić.

Iako mu se sve to dešava u raznim gradovima Hrvatske (nedavno se u Splitu, na stadionu "Poljud" potukao sa veteranom Hajduka), Mamić smatra da su to izolovani slučajevi.

"U cijeloj državi me vole kao Džona Kenedija i Majkla Džeksona, ali SDP želi da me ukloni preko (ministra sporta) Jovanovića!", uvjeren je Mamić.

Prvi čovjek Dinama iznosi tvrdnju da SDP, stranka u vladajućoj koaliciji, predvodi napade protiv njega, a sve sa ciljem da se taj klub unizi, a da je produžena ruka inicijativa "Za naš Dinamo", koju predvode bivši igrači Dinama koji su se usprotivili načinu na koji Mamić i njegova porodica vode zagrebački klub.

Mamić je imao još jednu opasku, a ticala se najvećeg rivala Dinama - splitskog Hajduka.

"Hajduk je uvijek bio privezak (Komunističke) Partije za vrijeme Tita, a to je i danas. Hajduk je porivjesak SDP-a. Klubom je preko fantomskog udruženja 'Naš Hajduk' zavladao SDP, ali Dinamom nisu i neće, jer Zdravko Mamić je tu, kao i njegovi brojni saveznici!", tvrdi Mamić.

Za kraj je ostavio jednu od najjačih poruka, kojoj je prethodilo pokazivanje fotografije jednog od vođa BBB koji se slikao sa cijelom porodicom u majicama na kojima je Mamićeva glava precrtana:

"Oni žele da ubiju mene, hrvatskog rodoljuba! Na mene je otvoren lov, kao na divlju svinju! Žele da pokore hrvatski fudbal i zagospodare njime, ali ova budala - ja, im to ne dopuštam. Mamić je jedina prepreka SDP-u da zagospodari hrvatskim fudbalom i sportom".

A cijeli povod za ovakvo Mamićevo obraćanje javnosti bio je, zapravo, zbog inicijative udruženja koje predvode bivši fudbaleri Dinama koji mu se protive, ali i zato što je počela istraga u vezi sa vrlo izdašnim sponzorstvom Dinama od strane zagrebačke firme "Holding".

(MONDO, Foto: YouTube/screenshot)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC