• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karadžić: Malo samokritike umjesto saopštenja

Predsednik FSS odbacio optužbe iz saopštenja crno-bijelih, po kojima je on među najodgovornijima za "favorizovanje rivala".

Tomislav Karadžić izjavio je za "Sport" da se nije prepoznao u oštrim navodima u nedjeljnom saopštenju Fudbalskog kluba Partizan, iako je imenom i prezimenom "prozvan" kao najodgovorniji za "režirano prvenstvo, favorizovanje rivala i katastrofalno stanje u fudbalskoj organizaciji". Zajedno sa predsjednikom Sudijske komisije.

Iskusni fudbalski radnik, koji je kratko bio i predsjednik Partizana, poručio je crno-bijelima da u teškom trenutku pronađu snagu da stanu pred ogledalo.

"Smatram da saopštenje Partizana ima pozadinu, a njegovom kreatoru bi pomogla mala doza samokritike. Uvjeren sam da ne bi škodila ni klubu, naprotiv. Pomogla bi mu u sagledavanju stanja na terenu, igre, učinka igrača. I nije samo u pitanju Partizan. Mnogi klubovi samo u drugima vide problem", rekao je Karadžić dnevnom listu "Sport".

On je Partizanu poručio da nije smio da dozvoli da ga nadigra Vojvodina, sa golobradim timom i igračem manje 80 minuta.

To, međutim, nije razlog da sudija Darko Bogdanović bude amnestiran od odgovornosti za načinjene greške.

"Sudijske greške u posljednje vrijeme su učestale i to nam pravi dodatni problem. Ali, one se događaju i moguće su. Bilo ih je i u prošlom prvenstvu. Uostalom, isti sudija je na sličan način pogriješio na utakmici Spartak - Crvena zvezda i bio drastično kažnjen. Biće i sada, ako se utvrdi da je pogriješio".

Karadžić je dodao da, dok traje takmičenje, neće biti radikalnih promjena u organima vođenja, pa će tako i predsjednik Sudijske komisije Bogoljub Stepanović ostati na funkciji, iako je izrazio spremnost da se povuče.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC