• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted vjeruje u čudo, Barsa strepi

U srijedu nas očekuju dva zanimljiva revanš meča četvtfinala Lige šampiona. Bajern strepi od Mančester junajteda, dok Atletiko sprema "minu" Barsi.

Aktuelni prvak Njemačke i Evrope Bajern iz Minhena prema mišljenju većine igra najbolji fudbal na Starom kontinentu i prema svim prognozama apsolutni je favorit u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester Junajteda.

Uprkos ovim činjenicama, trener Bavaraca Pep Gvardiola odlučio je da podigne "borbenu gotovost" očigledno smatrajući da je ekipa uzdrmana poslije prvog bundesligaškog poraza ove sezone od Auzburga (1:0), ali i zbog rezultata iz prvog meča sa Junajtedom na Old Trafordu (1:1).

"Junajted je veliki tim, sa nekoliko iskusnih igrača i moraćemo mnogo bolje u revanšu da bismo prošli u polufinale", izjavio je Gvardiola.

Englezi dolaze u Minhen sa oporavljenim Vejnom Runijem, koji je preskočio meč minulog kola u Premijer ligi sa Njukaslom, ali i sa Patrisom Evrom, koji zbog kartona nije igrao u prvom meču.

Ako ne znate kako i gdje da gledate utakmice Lige šampiona i Lige Evrope, učinite to preko portala www.kliksport.telekom.rs.

"Igrao sam protiv Runija u dresu Brazila, on je napadač svjetske klase, brz je kao munja i sjajno čita igra", izjavio je štoper Bavaraca Dante, koji takođe nije igrao na Old Trafordu zbog suspenzije.

Gvardiola i menadžer Junajteda Dejvid Mojes odmarali su minulog vikenda nosioce igre, pa je i to jasna poruka da se na rasprodanoj Alijanc areni sprema spektakl.

Ništa manje zanimljivo neće biti ni na stadionu Visente Kalderon u Madridu, gdje Atletiko poslije rezultata 1:1 na Kamp Nou dočekuje Barselonu. Dvije prvoplasirane ekipe Primere čak četiri puta igrale su ove sezone i svaki put meč je završen bez pobjednika.

"Čeka nas još 90 minuta otvorene borbe. Spremni smo i nadam se najboljem", poručio je trener Madriđana Dijego Simeone.

Katalonci, koji dolaze bez povrijeđenih Viktora Valdesa i Djerarda Pikea, najavljuju trijumfalan pohod na Madrid, kao i nedavno u El Klasiku protiv Reala.

"Želimo u polufinale, vjerujemo da možemo. Počinje finiš sezone i uvjereni smo da možemo da osvojimo sve trofeje", izjavio je Sesk Fabregas.

Revanš mečevi četvrtfinala u Minhenu i Madridu igraju se sutra od 20.45 sati.

(MONDO/Tanjug, Foto: Beta/AP/Andres Kudacki)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC