• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sastanak uprave i igrača Partizana oko novca

Grupa fudbalera Partizana i članovi rukovodstva crno-bijelih u 14 časova trebalo bi da imaju sastanak. Tema: novac.

Da li je za lošu partiju fudbalera Partizana protiv Vojvodine i priličnu nervozu na terenu kriv i novac, odnosno nedostatak istog?

Moguće, ali ne mora da bude presudno.

Bilo kako bilo, prema saznanjima MONDA iz izvora bliskih klubu, u toku današnjeg dana fudbaleri i uprava Partizana trebalo bi da se sastanu i pričaju o novcu.

Sastanak bi trebalo da počne u 14 časova. Prvobitno je trebalo da bude održan na stadonu Partizana, međutim, prema našim saznanjima, lokacija je pomjerena. Umjesto na stadionu u Humskoj, grupa fudbalera i članovi uprave razgovaraće u Zemunu, u zgradi "Zekstre".

MONDO je saznao da će fudbalere predstavljati Saša Ilić, Vladimir Volkov, Milan Obradović, Nikola Drinčić i Andrija Živković, dok će sa strane uprave biti predsjednik Dragan Đurić, potpredsjednik Duško Jovanović i generalni sekretar Darko Grubor.

Iako iz uprave Partizana konstantno govore da su svi zaposleni u klubu, dakle i fudbaleri, redovno isplaćeni, izgleda da to baš nije tako, čim je ovakav sastanak organizovan.

Nedavno su mediji objavili da su zaposleni u Sportskom centru "Teleoptik" u Zemunu iskazali nezadovoljstvo zbog neisplaćenih zarada, da bi jedan od potpredsjednika kluba Ratomir Babić iznio tvrdnje da to nije tačno i da svi redovno dobijaju plate.

Tokom ove sedmice uprava Partizana trebalo bi da ima sjednicu na kojoj bi, između ostalog, trebalo da bude riječi i o finansijama u klubu i o završnom računu.

(Predrag Vujić - MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC