• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina pred Spartak: Nema defanzive!

Vojvodina u srijedu protiv Spartaka igra revanš meč polufinala Kupa Srbije. Trener i igrači poručuju: "Nećemo braniti 1:0".Gaćinović ne igra!

Fudbaleri novosadske Vojvodine, na krilima odlične igre protiv Partizana u prvenstvenom duelu, odlaze u Suboticu na revanš meč polufinala Kupa Srbije.

Želja svih u novosadskom klubu da se izbori finale, a poruka je da se na noge Spartaku ne ide sa strategijom: kako odbraniti 1:0 iz prvog meča.

Ono što kvari raspoloženje među Novosađanima je sigurni izostanak Mijata Gaćinovića, koji se povrijedio na treningu u ponedjeljak!

"Pred nama je duel sa Spartakom i po radu na treninzima vidim da su naši igrači željni da izbore pravo da igraju u finalu Kupa Srbije. U prvoj utakmici u Novom Sadu oni su pružili maksimum, verujem da će to učiniti i ovog puta, ali uz punu svijest o tome da igraju sa jako borbenim i čvrstim suparnikom. Naš odgovor na te kvalitete rivala moraće da budu disciplina i veliki motiv i, ako to pokažemo, mislim da ćemo ostvariti cilj. Pred nama je, u svakom slučaju, jako zanimljiv susret i važno je to što smo podigli nivo samopouzdanja. Očekujem nervoznu utakmicu zbog značaja rezultata i nadam se da ćemo se na kraju radovati. U svakom slučaju nećemo kalkulisati i pokušavati da čuvamo prednost iz utakmice u Novom Sadu. Naš cilj biče da postignemo bar jedan gol", rekao je trener Vojvodine Branko Babić.

Trener "lala" je saopštio da je Gaćinović otpao zbog povrede i konstatovao da je to velika šteta, jer je taj igrač u velikom naletu.

"Ali, takav je fudbal. Povrede su neizostavni dio igre", dodao je Babić.

Sergej Milinković-Savić, momak koji je hladnokrvnim izvođenjem penala donio bod svom timu protiv Partizana, obećava da Vojvodina neće igrati defanzivno.

"Svjesni smo da nas u Subotici čeka iskusan, motivisan protivnik koji će od prvog trenutka krenuti agresivno. Sigurno je da se nećemo braniti, već ćemo naprotiv igrati kao da je rezultat 0:0. Želimo u finale i mislim da imamo snage da ostvarimo taj cilj", rekao je mladi fudbaler.

Ako se plasira u finale, Vojvodini će to biti sedmo u istoriji kluba. Ali, Novosađani i dalje nemaju trofej u najmasovnijem takmičenju.

Ekspedicija Vojvodine otputovala je oko 14:00 časova za Suboticu gdje će danas odraditi i jedan trening na Gradskom stadionu.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC