• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić za MONDO: Ni pare, ni sms, samo sport

Marko Nikolić nije želio da za MONDO govori o detaljima sastanka fudbalera i rukovodstva crno-bijelih.

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić je obično rječit, ali danas nije bio. Ili nije želio da bude.

Novinar MONDA je "zapucao" čak u Padinsku skelu, gdje je Partizan zakazao prijateljsku utakmicu sa nižerazrednim klubom, a potom je Nikolića zamolio za komentar u vezi sa raznim stvarima.

Najprije, o današnjem sastanku grupe fudbalera i članova uprave u vezi sa novcem. MONDO je saznao da je taj sastanak bio i da je na njemu bio i Nikolić.

Da li možete da kažete nešto više o tom sastanku?

'Ne bih o tome. Vi ste objavili šta ste htjeli. Možemo da pričamo o sportskim temama", rekao je Nikolić.

Prešlo se na "sportske teme". Da li igrači Partizana imaju psihološki problem? Vidjelo se u meču protiv Vojvodine da su im noge bile vezane poslije vodećeg gola, da su se povukli, da je nedostajalo hrabrosti...?

"Nije nam bio plan da igramo tako nervozno. Pritisak uvijek postoji u Partizanu. Sad nismo kvalitetni odgovorili. Donekle mogu da razumijem igrače, ali u sljedećem meču moramo sa nađemo način da prevaziđemo taj pritisak", smatra Nikolić.

Trener Partizana kaže da ekipa "radi normalno i bez tenzija" i dodaje da ne zna zašto bi se osjećao pritisak.

"Mi smo na svom putu, u borbi smo za titulu, znamo šta radimo. Odigrali smo slabu utakmicu, svjesni smo toga, ali uprkos toj slaboj utakmici nismo zaslužili da izgubimo iz nepostojećeg jedanaesterca, iako je, naglašavam, naša igra bila slaba i Vojvodina je zaslužila bod. Način na koji ga je osvojila nema nikakve veze sa njima", rekao je Nikolić, još jednom se prisjetivši sporne odluke sudije Darka Bogdanovića u meču protiv Vojvodine.

On ističe da se Partizan ne predaje.

"Osam kola je do kraja, tri boda je razlika, mnogo teških utakmica je ispred nas, vjerovatno i ispred našeg rivala i nikome u Partizanu ne pada na pamet da pomisli da je bilo šta gotovo", rekao je Nikolić.

Nije želio da govori o pojedinačnom učinku pojedinih igrača. Prije svega o Filipu Malbašiću, koji je, utisak je sa tribina, nije ispunio očekivanja, iako je dobijao prednost ispred Saše Ilića.

"Javno ne komentarišem igrače i toga ću se i dalje držati".

Pojedini mediji prethodnih dana pisali su i o tome da je Nikolić učestvovao u uvredljivoj sms prepisci sa navijačima Vojvodine, koji su ga po povratku sa utakmice u Humskoj, provocirali preko telefona. Na navijačkom sajtu Vojvodine čak je bio objavljen i broj telefona za koji su tvrdili da pripada Nikoliću i navodno njegove odgovore.

Nikolić to demantuje.

"Ne znam odakle te informacije. Danas svako ima pravo da napiše šta god hoće. Pogotovo na internetu...", rekao je trener Partizana.

(Mladen Šolak - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC