• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Albert Nađ: Pitajte MONDO za sastanak

Sportski direktor Partizana Albert Nađ ovakav komentar je imao na našu vijest o sastanku prave i igrača: "Pitajte MONDO, to je moj savjet".

Vijest našeg portala, odnosno informacija koju smo saznali iz našeg izvora bliskom klubu da su fudbaleri i članovi uprave danas imali sastanak u vezi sa novcem, nije se dopala ljudima iz Partizana.

Kada je reporter MONDA pitao sportskog direktora Alberta Nađa o tom sastanku i njegovom ishodu, on je ovako odgovorio:

"Pitaj kolege iz MONDA, to ti savjetujem".

Sličan komentar imao je i trener fudbalera Marko Nikolić: "Ne bih o tome. Vi ste objavili šta ste htjeli. Možemo da pričamo o sportskim temama".

Pitali smo sportskog direktora i zašto je prijateljska utakmica protiv PKB-a organizovana u Padinskoj skeli, a ne u "Zemunelu"?

"Ne postoji poseban povod. Ljudi su nas pozvali da budemo gosti kod njih. S obzirom na to da svakog utorka igramo prijateljske izašli smo im u susret. Takođe, znamo da u Padinskoj skeli živi veliki broj navijača Partizana i došli smo da odradimo prije svega trening, a uz to i da odigramo utakmicu", odgovorio je Nađ.

Nećemo o sastanku, ali da li je ekipa trenutno poremećena velikom tenzijom i vanfudbalskim stvarima?

"Dogodila se za vikend greška, koja nije prva na našu štetu. Od početka proljećnog dijela sabralo se mnogo grešaka. Ipak, moramo da se skoncentrišemo na ono na šta možemo da utičemo i da igramo sve bolje i bolje. Vojvodina je možda i zaslužila bod, ali ne na onakav način. Zbog svega se u drugi plan stavlja i njihova igra. U svakom slučaju, spremamo se za nastavak sezone, čeka nas utakmica sa Javorom".

Da li je moguće izolovati ekipu od stvari koje je okružuju ovih dana?

"Trudimo se. Evidentno je da je to mnogo teško. Javnim nastupima pojedinih ličnosti dovodi se u pitanje regularnost. Igrači čitaju vijesti, gledaju TV, utakmice i vide neka dešavanja koja su svima u najblažu ruku interesantna. Opet, moraju da se koncentrišu na ono što nas očekuje do kraja. Nema predaje dok neko i matematički ne bude prvak", kaže Nađ.

(Mladen Šolak, MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC