• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Genk bi Lazovića, Zvezda bez zvanične ponude

Belgijski Genk zainteresovan je da narednog ljeta kupi fudbalera Crvene zvezde, Darka Lazovića, međutim do danas nije stigla zvanična ponuda.

U narednih dva, tri dana Genk bi, prema nekim najavama, mogao da napravi prvi, konkretan potez, tim prije što je, rečeno nam je iz izvora bliskih fudbaleru, nekoliko klubova zainteresovano za ovaj transfer.

Dan ranije, u ponedjeljak, u belgijskim medijima pojavila se ova mogućnost, poslije čega smo i kontaktirali Lazovićevog agenta, koji nam je potvrdio da kontakti i razgovori postoje, ali bez "papira".

Genk je bio jedan od klubova koji bio zainteresovan za Lazovića i prije njegove teške povrede, tačnije kidanja ligamenata koljena prošlog proljeća, u "vječitom derbiju", ali ovaj klub u tom trenutku nije mogao da ispuni Zvezdine zahtjeve, tj. da isprati visinu obeštećenja.

Nije poznato o kakvoj se sumi tada radilo, ali jeste da je pred kraj prelaznog roka ljeta 2012. godine, prethodna Uprava crveno-bijelih "u minut do 12" odbila 4,5 miliona evra, koliko je bio spreman da ponudi Salcburg.

Rečeno nam je i da belgijski klubovi, generalno, ne troše mnogo na dovođenje igrača, a rekord lige iznosi četiri miliona evra.

Poređenja radi, Anderleht je za Luku Milivojevića platio Crvenoj zvezdi tri miliona...

(Nikola Janković - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC