• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša ne odustaje! Sedmo finale Kupa!

Pobjedom nad Spartakom i u revanšu (1:0), fudbaleri Vojvodine izborili su plasman u finale Kupa, sedmi put u klupskoj istoriji!

Novosadska "Stara dama" imaće veliku priliku da ove sezone, u godini proslave vijeka postojanja, prvi put unese u klupske vitrine trofej masovnijeg domaćeg takmičenja.

Trijumfom nad Spartakom i u Subotici, tim Branka Babića plasirao se u finale i čekaće ishod drugog polufinalnog revanša, Jagodina - OFK Beograd (prvi meč 2:1).

SPARTAK - VOJVODINA 0:1 (0:0)

Strijelac gola odluke na Gradskom stadionu bio je Sergej Milinković Savić, talentovani defanzivni vezista, koji je proteklog vikenda skrenuo pažnju na sebe odličnom igrom u Humskoj i golom za remi "lala" i Partizana!

Njegovim pogotkom u 75. minutu, poslije konfuzne reakcije odbrane Spartaka, Vojvodina je SEDMI put u klupskoj istoriji obezbijedila plasman u finale. U posljednjih pet godina izgubila je četiri meča za trofej!

Trener Subotičana Dragan Kanatlarovski govorio je poslije utakmice za TV Arena sport.

"Mora da se uzme u obzir i kvalitet protivnika, a Vojvodina je kvalitetna. Čestitam im, a nama preostaje da vidimo zašto se mučimo, zašto ne možemo da postignemo gol. Stvorimo šansu, ali kada imamo priliku slijedi promašaj", rekao je on.

Branko Babić, trener Vojvodine, nasmijan je pričao sa reporterom.

"Zaslužili su moji momci plasman u finale. Teške su im noge, u roku od tri dana odigrali smo dva važna meča. Ovde rutina pobjeđuje, a mi još nismo došli do tog iskustva".

Jagodina ili OFK Beograd?

"Volio bih da to bude OFK Beograd, jer je i to jako mlad tim, ali s obzirom na rezultat prve utakmice nemam nikakav problem da to bude i Jagodina".

Uskoro opširnije...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC