• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ture: Put u Liverpul će odlučiti!

Reprezentativac Obale Slonovače vjeruje da je gostovanje Sitija u Liverpulu presudno za stanje na tabeli Premijer lige u finišu sezone.

Pet je kola do kraja sezone, a stanje na vrhu tabele Premijer lige sve je neizvjesnije.

Po mnogima neočekivano, Liverpul se našao na prvom mjestu sa trenutno dva boda više od Čelsija, a četiri od Mančester sitija koji, međutim, ima dvije utakmice manje.

Vezista Sitija, Jaja Ture, ubijeđen je da će meč njegovog tima sa "crvenima" u nedjelju biti presudan za konačan plasman u engleskom prvenstvu.

"Ta utakmica je vrlo važna", izjavio je Ture za "Dejli mejl" i dodao:

"Znamo koliko će biti teško u preostalim mečevima, protiv ekipa koje se bore za opstanak, ali sada je važan dobar rezultat protiv Liverpula. Poslije toga bismo morali da nastavimo sa dobrim igrama, jer ako želimo da osvojimo titulu, moramo da pobijedimo sve utakmice do kraja".

Liverpul je poslije sedmog mjesta u Premijer ligi prošle sezone, izbijanjem na vodeće mjesto prevazišao očekivanja mnogih.

Reprezentativac Obale Slonovače smatra da je odličan rezultat "crvenih" u domaćem prvenstvu posljedica neigranja u međunarodnim takmičenjima.

"Imali su prednost igranja samo jedne utakmice sedmičnoi zato su bili svježi. Sa igračima njihovog kalibra moguće je spremati se cijele sedmice za jednu utakmicu. Biće veoma teško do samog kraja."

Vezista "građana" priznao je da će u nedjelju važnu odluku odigrati odbrana njegove ekipe, jer će svaka greška sigurno biti kažnjena.

"Liverpul daje golove kao mašina. Opasnost će dolaziti sa svih strana. Džerard može da pogodi iz penala ili slobodnjaka, a i Suarez je vrlo opasan".

(MONDO, Foto: Beta/AP/Ivan Sekretarev)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC