• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aguero stiže na Enfild!

Reprezentativac Argentine nije nastupao za ekipu Sitija od marta zbog povrede zadnje lože. Vratiće se za gostovanje u Liverpulu.

Napadač Mančester sitija, Serhio Aguero, zbog povrede zadnje lože nije nastupao od druge utakmice četvrtfinala Lige šampiona protiv Barselone, kada je njegov tim ispao iz elitnog takmičenja.

Poslije pet propuštenih mečeva, Argentinac se vraća u tim i, sa samo odsutnim Matijom Nastasićem, "građani" će "naoštreni" otići u Liverpul.

Menadžer Sitija, Manuel Pelegrini, izjavio je da je povratak ključnog napadača najava "problema" za domaćina.

"Serhio je OK. Radio je cijele nedjelje normalno sa timom, tako da nema nikakvih problema. Vrlo je važno da se vratio. On je vrhunski igrač i biće veoma teško njihovoj odbrani da ga zaustave."

Čileanac, za razliku od njegovog veziste Turea, smatra da gostovanje u nedjelju neće nužno odlučiti ko će osvojiti titulu Premijer lige.

"Jaka je utakmica, to je tim koji je na vrhu tabele. Liverpul je imao odličnu sezonu, ovo je važan meč, ali ne mislim da će odlučiti titulu. Svaka utakmica nam je važna do kraja sezone."

Menadžer "građana" složio se sa svojim igračem da su preostale utakmice vrlo važne i dodao da od njih zavisi završnica prvenstva.

"Ako pobijedimo Liverpul, a izgubimo od od Sanderlenda i Vest Bromviča nećemo osvojiti titulu", naveo je Pelegrini i dodao:

"Naravno, tim koji pobijedi u nedjelju ima veće šanse da osvoji Premijer ligu, ali ako mislite da je ovo kraj sezone, varate se."

(MONDO, Foto: Beta/AP/Jon Super)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC