• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizanu poništen regularan gol

Pogledajte... Fudbalerima Partizana poništen je regularan pogodak u Ivanjici, ali je tome nepotrebno doprinio napadač crno-bijelih Danko Lazović.

Partizanu je u utakmici sa Javorom, u Ivanjici, poništen regularan pogodak za vođstvo od 1:0 u 42. minutu, ali je tome u dobrom dijelu doprinio napadač crno-bijelih Danko Lazović.

Naime, poslije sjajnog dodavanja kapitena Saše Ilića, centarfor Petar Škuletić odlično se snašao u šesnaestercu Javora, poslije "lažnjaka" šutirao i, ispostaviće se, savladao golmana Sašu Mišića, iako je loptu klizećim startom uspio da uspori Milovan Milović...

Lopta je nastavila da ide ka golu, Mišić se pridigao sa trave i krenuo ka njoj, a Lazović potvrdio pogodak tako što je sa pola metra "ukucao" loptu u mrežu.

Ipak, sudija Vlada Glođović poništio je pogodak, prihvatajući signale pomoćnika Dejana Potočanina da se Lazović aktivirao iz ofsajd pozicije. Usporeni snimak svjedoči da je Lazović bio u liniji sa Milovićem i da je pogodak bio regularan, ali ostaje i pitanje da li je bilo potrebe da "dira" loptu i "potvrđuje" Škuletićev gol...

U svakom slučaju, ofsajda nije bilo.

Tri minuta kasnije, u nadoknadi prvog poluvremena, Lazović je postigao gol koji je priznat, a početkom drugog dijela igre doživio je povredu kolena zbog koje je morao da napusti igru.
(MONDO:Foto: YouTube printscreen)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC