• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Zvezde ponosan na Darka Lazovića

"Šta da kažem poslije tri gola, osim da mu čestitam na vrhunskoj partiji. Na pravi način se vraća u formu", naveo je Stojanović.

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da je njegov tim odigrao dobru utakmicu u pobjedi nad Čukaričkim, a da ga posebno raduje partija trostrukog strijelca Darka Lazovića.

Crveno-bijeli su u derbiju 23. kola Superlige Srbije slavili protiv Čukaričkog sa 4:1, pa na čelu tabele ponovo imaju tri boda prednosti nad Partizanom.

"Vidjeli smo lijepu i otvorenu utakmicu, dosta dinamičnu. Čukarički nije dosao da se brani, igrao je dosta ofanzivno i primetno je da je tim dobro vođen i uigran. Mogli smo ranije da riješimo meč poslije vođstva, promašili smo nekoliko šansi, ali smo u drugom poluvremenu bili efikasniji", izjavio je Stojanović poslije meča.

On je dodao da ga posebno raduje partija Lazovića, koji se uspješno oporavio od teške povrede i postigao tri gola.

"Šta da kažem poslije tri gola, osim da mu čestitam na vrhunskoj partiji. Na pravi način se vraća u formu", naveo je Stojanović.

"Drago mi je što ekipa napreduje iz utakmce u utakmicu, to je ključ uspjeha. Težimo da igramo dopadljiv fudbal, za publiku, ali svjesni smo da to nije lako, ne može svaki put, jer se ekipa stvara godinama", kazao je šef stručnog štaba crveno-bijelih.

"Ohrabrila me je reakcija ekipe poslije izjednačenja Čukaričkog. Naravno da je drugačije kada se u drugo poluvrijeme uđe sa prednošću", rekao je Stojanović.

Trener Čukaričkog Vladan Milojević naveo je da je znao šta njegovu ekipu očekuje na Marakani i da je Crvena zvezda bila favorit.

"Znali smo da nas očekuje težak meč. Pokušali smo da se pokažemo u najboljem svjetlu i uradili dosta dobrih stvari. Crvena zvezda je iskusna ekipa, kaznila je naše greške, premda nismo planirali da rano primimo gol", rekao je Milojević.

On je ocijenio da je Čukarički izjednačio u najboljem mogućem trenutku, pred kraj poluvremena, ali da je domaćin već u sljedećem napadu kaznio novu grešku.

"Ne znam koliko je realno 4:1, međutim, okrećemo se sljedećim utakmicama. Prije dvije godine bili smo na ivici ambisa, a sada smo došli u situaciju da igramo sa Crvenom zvezdom na Marakani i da se borimo za izlazak u Evropu. Naš san jeste plasman na evropsku scenu, ali se time ne opterećujemo", zaključio je Milojević.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC