• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anćeloti: Barsa još može do titule

Trener Reala ne otpisuje "večitog" rivala pred završnih pet kola Primere i finale Kupa kralja.

Situacija u vrhu tabele španskog prvenstva poslije monotone jeseni je poprimila vrlo dinamičan tok.

To se najbolje vidi na primjeru Real Madrida, koji je krajem februara preuzeo lidersku poziciju, do "El klasika" imao tri boda više od Atletika i četiri od Barselone, a onda sa dva vezana poraza pao na treće mjesto!

Međutim, Real je nakon toga upisao tri ubjedljive pobjede (Rajo 5:0, Sosijedad 4:0, Almerija u subotu 4:0, strijelci Di Marija, Bejl, Isko i Morata) i usljed kiksa Barse u Granadi opet se popeo na sam vrh - uz napomenu da će ga Atletiko prestići ako osvoji bar bod na gostovanju Hetafeu.

Real 79, Atletiko (-1) 79, Barselona 78...

"Ne obraćamo pažnju na rezultate konkurenata, nemamo vremena za to. Moramo da se posvetimo sebi", prokomentarisao je Karlo Anćeloti, čiji tim se za sada uspješno nosi sa odsustvom Kristijana Ronalda.

Italijanski stručnjak dodao je da je zadovoljan kako je Isko odigrao protiv Almerije i kako je Di Marija djelovao po desnom boku, čime je indirektno nagovijestio da će to biti formacija za srijedu i finale Kupa kralja protiv Barselone.

Naravno, ukoliko se Ronaldo ne oporavi.

Iako katalonski mediji u nedelju ujutru traže ostavku Herarda "Tate" Martina, Anćeloti ističe da Barsa neplaniranim porazom nije ispala iz trke za trofejima.

"Ne vidim kako će to njihov poraz uticati na finale Kupa? Dinamika predstojeće utakmice ostaje ista...", oprezan je Anćeloti.

"Što se tiče prvenstva, Barsa i dalje može do titule. Već je bilo mnogo iznenađenja, može da ih bude još. U ovoj fazi sezone se svi timovi bore za ostvarenje svojih ciljeva, a oni koji se bore za opstanak su najopasniji", osvrnuo se Realov strateg na subotnji trijumf Granade, na čijem golu je pravio čuda Grk Orestis Karnezis.
(MONDO:Foto: Beta/AP/Alberto Saiz)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC