• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stivi Dži: Mislio sam da sat ide unazad

Borio se sa suzama zbog pobjede svog Liverpula nad Sitijem, ali i nekoliko puta poručio: "Još ništa nismo osvojili!".

"Nije gotovo. Ima još da se igra i svakom meču moramo da pristupimo potpuno isto kao ovome", poručio je kapiten Liverpula Stiven Džerard saigračima poslije pobjede nad Mančester sitijem. Velike pobjede!

Trijumf nad "građanima" mogao bi da klubu sa Enfilda donese prvu titulu poslije 1990. godine! Stiven Džerard, dijete i legenda petostrukog šampiona Evrope, odlično zna koliko je to dug period.

Bez dileme najpopularniji igrač Liverpula okupio je nakon utakmice ekipu na sredini terena i suznih očiju hteo da "ukroti" euforiju, iako je bilo jasno da ga emocije potpuno savladale.

Sa jedinim klubom za koji je igrao osvojio je Ligu šampiona, Kup Uefa, dva FA Kupa, tri Liga kupa, Superkup Evrope i dva Komjuniti šilda... Ali, nijednu titulu prvaka Premijer lige! To će učiniti ako "Redsi" do kraja pobijede u sve četiri utakmice.

VIDEO

"Emotivno je, ali moramo da ostanemo mirni. Čekaju nas još četiri velike utakmice", izjavio je Džerard za Bi-Bi-Si nakon trijumfa nad Sitijem.

"Ovo je vjerovatno najbolja poruka koju smo poslali do sada i vjerovatno najdužih 90 minuta koje sam odigrao. Na momente sam mislio da sat ide unazad".

U jednoj od najuzbudljivijih utakmica sezone, Liverpul je vodio 2:0, pa ispustio prednost (2:2), da bi konačan rezultat postavio Filip Kutinjo u 78. minutu, golom za 3:2 poslije greške kapitena Sitija Vensana Kompanija.



"Imamo još četiri 'kup' utakmice do kraja. Ljudi kažu da je najveća bila ova, protiv Mančester sitija, ali se ne slažem sa tim. Sada je veliki meč protiv Noriča. Još ništa nije naše", podvukao je Stivi Dži.

Ekipa Brendana Rodžersa postaće šampion Premijer lige ako u preostale četiri utakmice pobijedi Norič, Čelsi, Kristal Palas i Njukasl.

(MONDO, Foto: Twitter/@Hectorfernandez)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC