• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pelegrini: A, penal? Ništa?

Menadžer Sitija Manuel Pelegrini čestitao je Liverpulu na pobjedi, ali i pitao zbog čega nije bilo penala kad je Martin Škrtel igrao rukom...

Dostojanstven u porazu, iako je imao zbog čega da bude bijesan.

Menadžer Mančester sitija, Manuel Pelegrini, čestitao je Liverpulu pobjedu u velikom derbiju Premijer lige, utakmici koja će u velikoj mjeri odlučivati o konačnom ishodu šampionata, uprkos tome što je njegov tim oštećen u nadoknadi vremena.

Tada je Martin Škrtel rukom skinuo loptu sa glave Haviju Garsiji, što sudija Mark Klatenburg nije vidio i kaznio.

Utakmica je završena rezultatom 3:2, tako da "redsi" sada imaju sedam bodova više od "građana", ali Siti ima dvje utakmice manje.

"Postojao je samo jedan tim na terenu u drugom poluvremenu", rekao je Pelegrini, komentarišući brz povratak njegovih momaka sa 0:2, na 2:2 i potom dvije velike propuštene šanse za potpuni preokret, prije nego je Filip Kutinjo postigao gol za novo vođstvo Liverpula.

"Postojao je i očigledan penal kada je Martin Škrtel igrao rukom, ali neću da kažem da je sudija kreirao konačan rezultat danas. Sudija je bio dobar, generalno", rekao je Pelegrini.

"Teško nam je pao poraz, jer smo odigrali odlično drugo poluvrijeme i imali nekoliko sjajnih šansi za vođstvo i pobjedu. Bio je to jako lijep meč između dva tima koja vole da napadaju i igraju atraktivno. Zaslužili smo bolji rezultat i nismo imali sreće, ali nije gotovo".

Nije želio da osuje paljbu po kapitenu Vensanu Kompaniju, koji je greškama kumovao kod sva tri gola Liverpula! Ipak, napomenuo je njegovu igru kao razlog poraza...

"Vensan je sjajan defanzivac, ali danas je pravio greške".

Za kraj, poručio je da nema predaje.

"I dalje imamo dvije utakmice u rukama i ako ih dobijemo, imaćemo bod zaostatka za Liverpulom, a oni tek treba da igraju protiv Čelsija. Trka nije gotova. Biće još mnogo borbe. Mnogo stvari će se dogoditi između danas i kraja sezone".

Za kraj, Pelegrini je izrazio sumnju da će najbolji igrač njegovog tima, Jaja Ture, koji je obnovio povredu prepone još u prvom poluvremenu, biti sposoban da igra u narednoj utakmici, a možda i naredne dvije...

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Clive Brunskill)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC