• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan opet desetkovan

Povrede golmana Milana Lukača i napadača Danka Lazovića, kao i "kartonska" suspenzija Darka Brašanca za glavobolju trenera Partizana.

Trener Partizana Marko Nikolić nikako da na broju ima sve igrače. Od početka proljećnog dijela sezone tek jednom se dogodilo da može da računa na sve (ne računajući povrijeđene Miloša Ostojića i Nemanju Kojića).

Crno-bijeli su pregrmjeli uvijek neugodno gostovanje u Ivanjici, ali je taj trijumf skupo plaćen - najprije se povrijedio strijelac pobjedonosnog gola Danko Lazović, a u finišu meča još jedan junak pobjede, golman Milan Lukač.

Prema prvim prognozama, njih dvojica će sigurno propustiti narednu prvenstvenu utakmicu protiv Jagodine u četvrtak, a kakve su težine njihove povrede biće poznato tokom današnjeg dana.

Lazović ima distorziju skočnog zgloba, na kojem je i otok, a Lukača muči rame, tačnije mišić ramena.


Oni će danas ići na magnetnu rezonancu kako bi se tačno utvrdio stepen povrede, a samim tim znaće se i koliko dugo će biti odsutni.

Marko Nikolić za meč protiv "ćurana" neće moći da računa ni na vezistu Darka Brašanca koji je dobio četvrti žuti karton, što znači da će morati da odsustvuje.

Sa druge strane, u tim se vraćaju Vladimir Volkov i Branislav Trajković, koji su izdržali suspenzije.

Iz Partizana i vijest da će štoper Vojislav Stanković u junu napustiti Partizan, poslije pet godina provedenih u njemu.



Stamenom Vranjancu ugovor sa Partizanom ističe u decembru. Njemu je bio ponuđen novi ugovor, ali je on odbio da ga potpiše. Njegov agent Dušan Milojević za "Sport" kaže da Stanković ima druge planove, da želi da ode u drugu sredinu i da u najskorije vrijeme očekuju ponude.

"Stanković je zahvalan Partizanu za sve i na ponudi za novi ugovor. Ipak, želi da se oproba u drugom klubu. Partizan nam je obećao da neće praviti problem oko obeštećenja", rekao je agent defanzivca.

Stanković za ovih, gotovo pet godina, nije bio prvi izbor raznih trenera, ali je, kad god bi bio u timu, svoje zadatke ispunjavao vrlo korektno. Posebno se to odnosi na drugi dio jesenje sezone 2013/14.

Navijačima Partizana Stanković će ostati u sjećanju najviše po odlučujućem golu u penal seriji protiv Anderlehta u Briselu u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona 2010. godine.

Podsjetite se ...

(MONDO, foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC