• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plavi Stevanović preskup za Etiopljane

Srpski trener neće preuzeti reprezentaciju Etiopije jer su čelnici tamošnjeg saveza procijenili da je mjesečna plata od 30.000 dolara prevelika.

Goran Plavi Stevanović bio je na korak od klupe selekcije Etiopije, ali uprkos tome on neće predvoditi nacionalni tim te zemlje. Razlog je - novac.

Naime, srpski stručnjak je zahtjevao mjesečnu platu od 30.000 dolara, kao i angažovanje dvojice pomoćnika iz Srbije i Grčke za po 10.000 dolara, ali su čelnici Fudbalskog saveza Etiopije procijenili da je to preveliki novac.

"Ne možemo da priuštimo Stevanoviću ono što je tražio. Insistirao je na dovođenju dva pomoćnika iz Srbije i Grčke, što za nas nije prihvatljivo, jer tako ne bi prenio znanje našim trenerima, koje smo planirali da angažujemo da mu asistiraju u reprezentaciji. Takođe, on je zahtjevao da često bude u kontaktu i da viđa svoju porodicu u Beogradu, što je za nas neprihvatljivo. Njegovi zahtjevi su mnogo viši od onoga što smo očekivali da ćemo mu platiti", izjavio je za tamošnje medije jedan od vodećih ljudi Etiopskog fudbalskog saveza, koji je želio da ostane anoniman.

Čelnici etiopskog fudbala saopštili su da će narednih dana stupiti u kontakt sa trojicom trenera, koji su uz Stevanovića bili kandidati da na klupi nacionalnog tima zamene domaćeg stručnjaka Sevneta Bišava, koji je dobio otkaz u februaru.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC