• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljupko o lažnoj fotki: Ma, kakva tužba...

Srpski trener poslije dokaza da je fotografija sa Arkanom montirana kaže da je već time dobio satisfakciju i da nema namjeru da ide na sud.

Ljupko Petrović izgubio je posao trenera Sarajeva prije nego što je i zvanično potpisao ugovor, a sve zbog lažne fotografije.

Naime, fotografija koji su objavili neki mediji u BiH na kojoj se on sa puškom u ruci nalazi u društvu Željka Ražnatovića Arkana, je montirana, potvrđeno je detaljnom analizom.

"Bez obzira na to što sam bio miran, jer sam naravno znao da se radi o fotomontaži, za mene je saopštenje iz Sarajeva, ipak, velika satisfakcija. Zbog svih onih koji su možda sumnjali. Uostalom, dosta je bilo bavljenja glupostima iz prošlosti, ima od tada više od 25 godina. A u Sarajevo sam otišao sa najčistijim namjerama", izjavio je za "Novosti" Petrović.

Uprkos svemu srpski trener neće sjesti na klupu Sarajeva. A iako su mu iz kluba ponudili besplatno zastupanje u postupcima za naknadu štete, on kaže da to neće prihvatiti jer neće nikoga tužiti.

"Dobio sam satisfakciju i ne pada mi na pamet da bilo koga tužim. Ponosan sam što su mi se javljali, a i sada se javljaju, navijači Sarajeva i traže da se vratim. Ali, od toga nema ništa jer je neko sve pokvario i više nema uslova za saradnju", istakao je Petrović.

On je ispričao i jedan zanimljiv kratak razgovor sa jednim od simpatizera Sarajeva.

"Jedan od navijača mi je poručio da igračima Sarajeva i treba neko sa puškom. Malo šale nije na odmet", dodao je srpski stručnjak.

Petrović je dodao da "život ide dalje".

"Šta je bilo, bilo je. Odmaram se i pripremam za nova iskušenja. Siguran sam da ću uskoro ponovo na teren, gdje se uostalom, osjećam kao riba u vodi. Sigurno je da nisam rekao posljednju riječ. Ponuda imam, ali ću sada biti obazriv i neću žuriti dok ne nađem pravu".

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC