• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Barselone: Izvinite...

Herardo Tata Martino izjavio poslije poraza u finalu Kupa kralja da je tim ostao dužan navijačima, ali da će pronaći snagu za još "mnogo toga dobrog".

Herardo Tata Martino i igrači Barselone nisu krili tugu nakon izgubljene borbe za trofej Kupa kralja (1:2).

Argetinski trener izvinio se navijačima i svima koji su uz Barsu zbog poraza od Reala, istakavši da je uvjeren da će se ekipa brzo oporaviti.

"Veoma mi je žao zbog poraza i hoću da se izvinim ljudima koji nas podržavaju. Pred ovim timom je dug put i vjerujem da će napraviti mnogo toga dobrog. Ne mogu da zamislim bolniji poraz od ovog. Moramo sada zajedno da pronađemo snagu da krenemo dalje", rekao je Martino za klupski sajt, dodavši da ne vjeruje da njegov ostanak na klupi zavisi od finala Kupa kralja.

Barselona je porazom u "El klasiku" zaokružila zaista lošu sedmicu, najgoru u posljednjih 16 godina.

Prvo su ispali od madridskog Atletika u četvrtfinalu Lige šampiona, zatim su u Primeri poraženi od Granade, i sada kaskaju četiri boda za vodećim Atletikom, a onda se nadovezao i neuspjeh na "Mestalji" u Kupu kralja.

Barselona je definitivno u krizi, što potvrđuje i podatak da je posljednji put tri vezana poraza doživjela u sezoni 1997/1998.

"Ovo je bila baš teška sedmica za nas. Baš sam tužan i znam da smo ostali dužni navijačima. Ipak, ovakvi porazi se dešavaju u fudbalu. Čestitam Realu na pobjedi. Pokušali smo da pružimo najbolju partiju, ali nešto je nedostajalo. Čak i kad smo kontrolisali loptu, Real nam je opasno prijetio iz kontranapada", istakao je argentinski trener.

(MONDO, Foto: Beta/AP/Manu Fernandez)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC