• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo spreman za Bajern?

Portugalski as izjavio je da više ne osjeća bol, ali da nije sasvim siguran da će igrati u prvom meču polufinala Lige šampiona.

Ekipa Reala ostvarila je veliki uspjeh, osvojivši Kup kralja iako u finalu protiv Barselone (2:1) nije mogao da nastupi Kristijano Ronaldo.

Najbolji igrač svijeta je van terena od 2. aprila, kada su "kraljevi" savladali Borusiju Dortmund u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona, a nada se da će poslije tri sedmice pauze moći da se vrati u sredu protiv Bajerna.

"Mogao bih da se vratim na toj utakmici, a ako ne tada, onda sigurno u revanšu (u Minhenu)", izjavio je Ronaldo poslije trijumfa u Valensiji.

"Bol je nestao. Osjećam se sve bolje i više od svega želim da pomognem ekipi. Drago mi je da su protiv Barselone obavili tako dobar posao. To je naš prvi trofej ove sezone, ali borićemo se i za preostala dva".

Dvadesetdevetogodišnji Ronaldo po završetku meča je u odijelu ušao na teren Mestalje i pokušao da utješi velikog rivala Lea Mesija.

I to je pokazatelj da se "El klasiko" poslije velikih tenzija, dok je trener Reala bio Žoze Murinjo, vratio u sferu fer-pleja.

(MONDO, Foto: Beta/AP/Alberto Saiz)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC