• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI PAZAR: Vulin je kriv za incidente

FK Novi Pazar saopštio je da se maksimalno potrudio u organizaciji utakmice sa Crvenom zvezdom.

Gostovanje fudbalera Crvene zvezde u Novom Pazaru pratila je velika tenzija, ali tokom utakmice nije bilo problema na terenu. Napetost je, ipak, ključala na tribinama, a proključala je po završetku meča, kada su uslijedile ružne scene.

Domaći navijači počeli su da lome stolice i kamenjem gađaju oko 400 pristalica beogradskog kluba, pa je morala da interveniše Žandarmerija.

Dan poslije utakmice superligaš iz Novog Pazara oglasio se saopštenjem, u kojem se kao začetnik problema ističe ministar u tehničkoj Vladi Srbije Aleksandar Vulin, koji je utakmici prisustvovao u majici navijača Crvene zvezde.

"Cijela javnost očekivala je incidente, ali sve je proteklo sa manjim propustima. Najveći problem nastao je kad je publika počela da napušta tribine, a ministar Vulin, sa četiri žandarma, preko terena otišao do navijača Crvene zvezde"
, navodi se u saopštenju Novog Pazara i dodaje:

"Iziritirana publika počela je da lomi stolice, ali je prije toga pokazala da cijeni prave vrijednosti i pozdravila legendu fudbala Dragana Džajića".

U Novom Pazaru su naglasili i da su drugi put u ovoj sezoni drastično oštećeni od sudije Boška Jovanetića, kao i da će tražiti izuzeće arbitara koji su im dijelili pravdu u porazu od Crvene zvezde.

"Nakon analize spornih situacija, ispostavilo se da su naše tvrdnje tačne i da smo još jednom drastično oštećeni. Svima je jasno da nam Jovanetić uvijek sudi 'po zadatku'. Nije dosudio jedanesterac za nas, prekinuo nam je napad zbog nepostojećeg ofsajda, a sve to je direktno uticalo na konačan ishod"
, navode Pazarci.

Crvena zvezda je u četvrtak savladala Novi Pazar 1:0, sjajnim golom Nenada Milijaša u 17. minutu.

(MONDO/Beta, Foto: Tanjug/Irfan Ličina)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC