• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karadžić: Selektor poznat 15. juna

Prvi čovjek srpskog fudbala izjavio da se naredna dva mjeseca sigurno neće baviti pitanjem selektora "orlova", jer Drulović ima podršku Skupštine FSS.

Ljubinko Drulović vršilac je dužnosti selektora Srbije, i kako trenutno stoje stvari, na tom mjestu ostaće sigurno do polovine juna, a možda i duže, s obzirom na to da ima podršku čelnih ljudi saveza.

Tomislav Karadžić otkrio je da se pitanjem selektora nacionalnog tima neće baviti u naredna dva mjeseca, odnosno do povratka reprezentacije sa mini turneje po Americi, koja će trajati do 26. maja do 6. juna.

"Prijateljske utakmice u Americi protiv Jamajke, Paname i Brazila definitivno će voditi Ljubinko Drulović, koji ima veliku podršku FSS. Nema potrebe da se bavimo deplasiranim pričama o drugim kandidatima. Da ne bude zabune Drulovića kao stručnjaka i čovjeka izuzetno cijenimo, a definitivnu odluku o selektoru donećemo 15. juna", izjavio je za "Žurnal" Karadžić.

Ljubinko Drulović imenovan je za vršioca dužnosti selektora A tima Srbije polovinom februara, a FSS je tada saopštio da bi konačno imenovanje vođe "orlova" trebalo da bude riješeno najkasnije početkom maja. Sada je taj rok prolongiran.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC