• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Penalijer liga!

Tako bi se moglo nazvati prvenstvo Engleske ove subote popodne, imajući u vidu četiri utakmice koje su se igrale od 16 časova.

U četiri utakmice 35. kola Premijer lige koje su igrane u subotu od 16 časova dosuđena su četiri penala i svi su realizovani!

Posebnu pažnju privlači jedanaesterac sviran za Svonsi u Njukaslu, kojim su gosti u drugom minutu nadoknade došli do pobjede 2:1. Možda i do opstanka u ligi!

A sve je počelo dobro po domaći tim, pošto je Šola Ameobi u 23. minutu realizovao dodavanje Luka De Jonga i prekinuo seriju od četiri utakmice bez pogotka. Poslije tačno 383 minuta Njukasl je uspio da zatrese protivnučku mrežu.

Ipak, u nadoknadi prvog poluvremena Vilfred Boni je poslije kornera izjednačio, a potom i u nadoknadi drugog poluvremena donio pobjedu Velšanima.

Svoj četvrti pogodak u posljednje četiri utakmice Boni je postigao iz penala, pošto je Tiote oborio Emnesa u kaznenom prostoru crno-bijelih.

Njukasl je tako vezao i petu izgubljenu utakmicu, dok je Svonsi slavio poslije dva uzastopna poraza.

Kada je riječ o serijama, igrači Kristal Palasa uspjeli su da produže niz pobjeda na pet, čime su izjednačili najbolji učinak kluba u Premijer ligi. Prethodno su vezali pet pobjeda u decembru 1992.

U gradskom derbiju savladan je Vest Hem golom Australijanca Mileta Jedinaka iz penala u 59. minutu. "Čekićarima" je to treći uzastopni poraz, ali ne moraju da strepe za opstanak (osim ukoliko ne izgube preostale tri utakmice od VBA, Totenhema i Mančester sitija).

U mečevima Aston Vila - Sautempton i Kardif - Stouk nije bilo pobjednika. Duel u Birmingemu završen je bez golova, dok je u Kardifu bilo 1:1, a oba pogotka postignuta su iz penala.

Gosti su poveli preko Marka Arnautovića u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena, dok je domaćin izjednačio Vajtingem u 51.

Tabelu i ostale rezultate 35. kola pogledajte OVDJE.

(MONDO, Foto: Beta/AP/Scott Heppell)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC