• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Asovi Partizana na klupi reprezentacije

Vršiocu dužnosti selektora Srbije Ljubinku Druloviću u radu će pomagati Ivan Tomić i Gordan Petrić, bivši igrači i funkcioneri crno-bijelih.

Ljubinko Drulović uskoro će reprezentaciju Srbije povesti na turneju po Americi, a uoči tog puta pojačao je stručni štab nacionalnog tima.

Vršiocu dužnosti selektora Srbije i njegovom prvom asistentu Đorđu Vasiću, kondicionom treneru Dejanu Iliću i stručnjaku za golmane Aleksandru Kociću pridružiće se Gordan Petrić i Ivan Tomić, bivši igrači i funkcioneri Partizana i nekadašnji reprezentativci Jugoslavije, prenosi "Žurnal".

Gordan Petrić je poslije uspješne igračke karijere prvo bio zamjenik generalnog sekretara zatim i prvi operativac Partizana.

Zlatni Čileanac, koji je u karijeri, između ostalih klubova nastupao i za Kristal Palas, Dandi junajted, Rendžers, AEK, odlučio se zatim za trenerski poziv, nedavno je dobio A licencu i trenirao je prvoligaša Bežaniju.

Ivan Tomić je bio u istoj klasi sa Petrićem u Školi za trenere FSS, a po završetku igračke karijere bio je sportski direktor Partizana.

Angažman u stručnom štabu "orlova" biće novo iskustvo za nekadašnjeg vezistu Rome, Alavesa, Deportiva, Rajo Valjekana...

Drulović će poslije kompletiranja stručnog štaba sljedeće nedjelje saopštiti imena 24 ili 25 fudbalera na koje računa za turneju po Americi, odnosno za mečeve protiv Jamajke, 25. maja u Nju Džersiju, protiv Paname pet dana kasnije u Čikagu i Brazila, 6. juna u Sao Paolu.

Fudbalska reprezentacija Srbije okupiće se u Staroj Pazovi 19. maja, a četiri dana kasnije krenuće put Sjedinjenih Američkih Država.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC