• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grujić: Igraćemo pošteno i za sebe!

Vezista Borca Vladan Grujić naglašava da će Banjalučani u posljednjem ovosezonskom meču na Gradskom stadionu igrati pošteno u duelu sa Travnikom.

Iako za crveno-plave ovaj meč nema rezultatski značaj, s obzirom da će sezonu okončati na šestom mjestu, bez obzira šta se desi na ostalim terenima, oni će učiniti sve kako bi se od svojih navijača od ove sezone oprostili trijumfom.

Sa druge strane, "vezirima" je ova utakmica "biti ili ne biti". Ukoliko osvoje bod ili sva tri, sigurno će obezbijediti opstanak u premijerligaškom društvu. S druge strane, ako Borac slavi, a Rudar Prijedor na svom terenu savlada Željezničar, kojem bodovi takođe nisu potrebni, Travničani će se preseliti u niži rang.

Stoga su oči javnosti uprte u meč 30. kola Premijer lige BiH, koji će biti odigran na banjalučkom Gradskom stadionu.

"Sebi smo postavili cilj pred posljednja dva kola: želimo maksimalnih šest bodova i već smo 'prešli pola puta'", tvrdi fudbaler crveno-plavih Vladan Grujić.

On je u izjavi za "Sportski žurnal" naglasio da će Banjalučani igrati pošteno i da ih ne zanima ništa drugo sem pobjede.

"Momci su odlično odradili posao protiv Leotara i visok trijumf nije mogao da izostane. Dogodilo se to da naša utakmica protiv Travnika u velikoj mjeri odlučuje o tome ko napušta Premijer ligu BiH. Međutim, nema popusta ni prema kome: nije ga bilo prema Rudar Prijedoru, nema ga ni sada prema Travniku, tako da nas uopšte ne interesuje šta treba Travničanima, šta Prijedorčanima, bitni su mi samo moji saigrači i naša dobra partija i pobjeda u subotu", jasan je Grujić.

"Priče o kojekakvim namještanjima nas i kao igrače i kao ljude vrijeđaju, svašta se govori i to je za nas najveća uvreda", kaže tridesetdvogodišnji igrač Borca.

Borac je šestoplasirani tim lige sa 45 bodova, šest manje od Veleža, a pet više od Olimpika i Čelika.

DUGOVANJA
Ukoliko žele da odigraju meč protiv Travnika, Banjalučani će do početka utakmice morati da isplate dug od 36.000 KM. Skoro polovina tog iznosa duguje se Daliboru Teinoviću (17.000 KM), Daliboru Koziću 9.000 KM, Mladenu Lučiću 2.000 KM, te 3.000 KM Fudbalskom savezu BiH na osnovu kazni.

(MONDO, foto: MONDO/B. Jakovljević)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC