• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Daj Bože da bude kao u Španiji

"Ne znam da li je realno da se u Srbiji dogodi scenario kao u Španiji i Engleskoj, ali daj Bože", rekao trener Partizana.

Sve su manje šanse da će Partizan uspjeti da odbrani titulu i sedmi put se uzastopno bude najbolji u Superligi Srbije. I dok u Crvenoj zvezdi, koja tri kola prije kraja ima isto toliko bodova više, već spremaju šampionsko slavlje za duel sa OFK Beogradom u pretposljednjem kolu, u Humskoj ističu da se neće predavati i da će dok god postoji teoretska šansa pobjede biti imperativ.

Scenario iz Španije i Engleske, gdje su najveći favoriti u šokantnim finišima nacionalnih šampionata ostali sa samo teoretskim šansama da se domognu trona, teško je ponovljiv i u Srbiji.

"Samo ću reći daj Bože, a da li je realno da se dogodi takav scenario - ne znam. Nikad se nisam bavio prognozama na taj način. Znam i da naš rival ima tri teške utakmice ispred sebe", rekao je trener crno-bijelih Marko Nikolić na konferenciji za medije.

Partizanu u subotu (20 sati) u goste dolazi Voždovac, ekipa koja je crno-bijele dobro namučila u prvom dijelu sezone.

"To je jako lijepa ideja i inicijativa. Naravno da ćemo pokušati da organizujemo koncert, ali ne obećavamo ništa", rekla je Snežana Filipović, direktorka marketinga FK Partizan.

"Dočekujemo Voždovac poslije dvije dobre utakmice i pobjede, još imamo matematički šansu da se borimo za titulu. Čitam izjave mojih igrača u štampi i dobro prenose ambijent iz svlačionice. Mi smo u naletu, još poslije trijumfa u derbiju postavili smo cilj da pobijedimo sve do kraja. U Novom Sadu smo prikazali i efikasnu igru", naglasio je mladi trener.

Nikolić se nada dobro ispunjenim tribinama.

"S obzirom na lijepo proljećno vrijeme očekujem da nas publika podrži u velikom broju borićemo se do kraja, na nama je da im se odužimo dobrom igrom".

U Humskoj očekuju zanimljivu utakmicu u kojoj motiva neće manjkati ni jednima, ni drugima.

"Voždovac zna da igra fudbal, što je preduslov za dobar meč. Igračima Partizana nije potrebna posebna motivacija, dovoljno je da pogledaju grb koji nose, ko to ne prepoznaje nije mu ovde mjesto. Šanse da budemo uspavani su ravne nuli", poručio je Nikolić i dodao da će opet imati kompletnu ekipu na raspolaganju, što nije bio čest slučaj ovog proljeća.

Nemanja Kojić za zablistao na posljednja dva meča, ali i dalje nije spreman da odigra svih 90 minuta. Trener "parnog valjka" mu je nametnuo ulogu "džokera" i on je za sada sjajno koristi.

"Kojić nije spreman za 90, napravio je veliki učinak, postigao je četiri gola, svaki minut korist, ali će do kraja ostati u ulozi sa prethodnih utakmica".

Još uvijek je neizvjesno da li će u ekipi Voždovca na terenu biti Stefan Babović.

"Nemam naznake da li će igrati Babović, znam samo da Rade Veljović nema pravo nastupa zbog kartona. Sve ostalo je u domenu kolege Milinkovića".

Na pitanje da li je Veljović na listi želja za letnji prelazno rok, Nikolić je odgovorio.

"Ne razmišljam o prelaznom roku, u stvari razmišljam periferno, u saradnji sa direktorom. Sad imamo jasan cilj, a šta će se dešavati u budućnosti...", podvukao je Marko Nikolić.

GRUPA JNA OPET U HUMSKOJ?
Navijači Partizana na raznim forumima iznijeli su ideju da se u posljednjem kolu Superlige, kada u Humsku dolazi Čukarički, opet organizuje koncert benda Grupa JNA, bez obzira na konačno stanje na tabeli. Pristalice Partizana smatraju da bi koncertom i popunjenim tribinama izrazili zahvalnost igračima na trudu i velikoj borbi koji su demonstrirali ove sezone.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC