• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznat tim Argentine za SP

Spisak putnika za Brazil procurio nakon što je poslat sa sve "mjerama" igrača modnoj kući koja treba da im sašije odijela za Mundijal.

Argentinski selektor Alehandro Sabelja držao je u tajnosti spisak igrača koji će putovati na Svjetsko prvenstvo u Brazil, ali je on sasvim slučajno objavljen prije roka.

Krivac je modna kuća "Etiketa negra" koja je dobila imena fudbalera, sa sve njihovim "mjerama", kako bi im sašila odijela za Mundijal. Portal "Todo Noticias" dokopao se nekako tog spiska i predstavio ga javnosti.

Na njemu se, između ostalih, nalaze (naravno) Mesi, Iguain, Aguero, pomalo zaboravljeni Fernando Gago, ali ne i Karlos Tevez.

Fudbalski savez Argentine odmah je izašao u javnost sa demantijem da je to konačan spisak. Saopštili su da su ih iz poznate domaće modne kuće zamolili da što prije dostave mjere igrača, a da su oni zbog toga proslijedili sastav koji je igrao protiv Rumunije, u prijateljskom meču početkom marta.

Bilo kako bilo, spisak je tu, pa ćemo vidjeti da li će Sabelja zaista nešto mijenjati.

Na spisku su: GOLMANI: Serhio Romero (Monako), Mariano Anduhar (Katanija); Agustin Orion (Boka juniors);

ODBRANA: Ezekiel Garaj (Benfika), Federiko Fernandez (Napoli), Pablo Zabaleta (Mančester siti), Ugo Kampanjaro (Inter), Hoze Basanta (Monterej), Markos Roho (Sporting Lisabon), Nikolas Otamendi (Atletiko Mineiro);

VEZNI RED: Havijer Maskerano (Barselona), Fernando Gago (Boka juniors), Ever Banega (Njuels), Lukas Biglija (Lacio), Maksi Rodrigez (Njuels), Anhel di Marija (Real Madrid), Augusto Fernandez (Selta), Riki Alvarez (Inter);

NAPAD: Lionel Mesi (Barselona), Serhio Aguero (Mančester siti), Ezekiel Laveci (PSŽ), Gonzalo Iguain (Napoli) i Rodrigo Palasio (Inter).

Argentina će igrati u grupi F na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, zajedno sa selekcijama Bosne i Hercegovine, Irana i Nigerije.
( MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Jamie McDonald)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC