• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić: Hajka protiv mene!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić izjavio je da je transfer Vanje Grubača u nemački Hamburg bio čist i da se protiv njega vodi hajka!

 Terzić: Hajka protiv mene!  Izvor: MONDO

"Nisam iznenađen ovim što se događa, jer se protiv mene vodi hajka već dva meseca. Nedeljama se stvarala atmosfera linča, pripremao se ambijent u kojem se prvo hapsi, a tek onda skupljaju dokazi", rekao je Terzić beogradskom "Sportu" povodom informacije da je MUP Srbije raspisao potragu za njim.

Prema nezvaničnim informacijama, sporan je transfer Vanje Grubača iz leta 1998.

"Izvolite dokumentaciju sa kojom su upoznati i nadležni organi. Ugovor sa svim detaljima kada je Grubač došao u OFK Beograd i godinu dana kasnije, kada je odlazio sa Karaburme. Sve je kristalno čisto i ponovo tvrdim da je OFK Beograd tada poslovao u skladu sa zakonom i vremenom u kojem je egzistirao", tvrdi predsednik FSS.

Na pitanje da li će uskoro doći u Beograd, odgovor je bio da će "razmisliti"(!!??).

"Nisam dobio poziv, kada ga dobijem - razmisliću", kaže Terzić, koji je pre samo dva dana rekao da će se vratiti u Beograd ove nedelje.

Predsednik FSS tvrdi da do sada nije imao advokata, ali da će posle svega "sada angažovati čitav tim advokata!".

"Znam da je i nadležnom organu jasno da nema osnova za pokretanje ovakvog slučaja, ali nekome, ponoviću, odgovara da prvo hapsi one koji trenutno imaju težinu u srpskom fudbalu, a onda da se bavi dokazima", rekao je Zvezdan Terzić.

Vanja Grubač, danas sportski direktor kiparskog kluba Etnikos iz Ahne, ranije je izjavio da je sav novac od obeštećenja od transfera u Hamburg 1998. uzeo sam, jer je takav dogovor postignut sa OFK Beogradom.

"Ne mogu da verujem da su raspisali potragu za Terzićem. Pogotovo ne posle zvanične izjave koju sam o transferu u Hamburg pre desetak dana dao trojici predstavnika MUP Srbije. Napismeno sam im potvrdio da je u skladu sa dogovorom koji sam napravio sa OFK Beogradom, odnosno tadašnjim direktorom Terzićem kompletan novac od obeštećenja pripao meni. Došao sam u OFK Beograd bez obeštećenja i uslov je bio da slobodan i odem sa Karaburme, a da uzmem novac od obeštećenja ako ga bude. Bilo ga je i uzeo sam 1,1 milion maraka. Ne znam zbog čega se sve ovo dešava, ali znam da su OFK Beograd i Zvezdan Terzić čisti kao suza što se tiče mog transfera u Hamburg", kaže Grubač.
.
Ovlašćeno lice MUP Srbije Radovan Perović obavio je razgovor sa Grubačem, 23. februara 2008. godine, u prostorijama Ambasade Republike Srbije u Nikoziji i napravio službenu belešku povodom svedočenja, koju je Grubač pročitao i potpisao.

Grubač je i u zvaničnoj izjavi potvrdio da je uzeo sav novac i to iz dva dela i da je uvek potpisivao priznanicu Terziću da je novac i primio.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC