• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Bez ostavki!

Aktuelna uprava FK Crvena zvezda nastavlja da radi u aktuelnom sastavu do daljeg.

 ZVEZDA: Bez ostavki! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Govorilo se o ostavkama, dogodilo se saopštenje.

Rukovodstvo Crvene zvezde nastavilo je u ponedeljak zasedanje započeto u petak, kada se spekulisalo i o ostavkama, ali i kada se saznalo da neće biti ništa od Evrope.

Posle skoro dva i po sata članovi UO crveno-belih počeli su da napuštaju salu za sednice i novinarima ponavljali jednu istu stvar - "biće saopštenje, biće saopštenje".

Jedini koji je konkretno odgovorio na pitanje, da li je bilo ostavki, bio je Branko Radujko, koji je rekao: "Ne, nije bilo ostavki", i podsetio novinare da ih očekuje saopštenje.

ĆUTALI I NA POČETKU UO

Na stadionu Crvene zvezde u 17 sati počela je sednica Upravnog odbora, na kojoj bi, kao što je MONDO prvi najavio u nedelju, moglo da dođe do raspuštanja aktuelnog rukovodstva kluba.

Prema našim saznanjima, to je i dalje jedna od opcija posle velike sramote koju je novi šampion Srbije doživeo izbacivanjem iz Evrope.

Ukoliko bi predsednik kluba Dragan Džajić, posle nekoliko sastanka i konsultacija, koje su obavljene od petka do danas, povukao, ovaj pre svega moralni čin, to bi automatski značilo i raspuštanje kompletnog Upravnog odbora, zakazivanje Skupštine i raspisivanje izbora po skraćenom postupku.

Da li će do toga doći, Džajić nije želeo da kaže novinarima pre nego što je ušao u prostorije kluba. Bez komentara bio je i jedan od potpredsednika Nebojša Čović.

- U međuvremenu je na stadion došao i drugi potpredsednik Ivica Tončev, srdačno se pozdravio sa novinarima i na pitanje šta može da se očekuje na sastanku rekao: "Ne znam, nisam čitao dnevni red. Uostalom, vi već sve znate i već ste pisali o tome".


Izvor: MONDO/Nikola Janković

- Oko 17.20 stigao je Slaviša Kokeza, još jedan potpredsednik srpskog prvaka. Ni on nije imao šta da kaže pre početka sednice.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC